< Tilbake til oversikten

Hva var galt med middagen?

#1

Lisbeth sa for siden:

Jeg spiste skinkebiff med ovnstekte grønnsaker til middag.

Slinkebiffen krydret jeg med Seltin og en pepperblanding og stekte i panna med litt rapsolje.

Grønnsakene besto av blomkål, brokkoli, paprika, sjaminjong, løk og hvitløk. Presset en halv sitron og litt rapsolje over, og krydret med pepper, rosmarin og timian.

Maten smakte godt, men magen har ikke vært god etterpå; oppblåst og romlete :( Noen som har noen idé om hvorfor?? :confused:


#2

Nille sa for siden:

Vet at noen reagerer på løk, og noen spesielt løk i kombinasjon med sopp (min mann gjør det, hvorfor vet jeg ikke)


#3

Nikoline sa for siden:

Jeg har noen venninner som reagerer på paprika og ikke klarer å spise det, men pleier du å spise det vet jeg ikke hva du kan reagere på.


#4

Lisbeth sa for siden:

Takk for svar :)

Det var ingenting jeg ikke pleier å spise i maten :confused: Men kanskje magen reagerer anderledes når man er i Ketose?? Jeg begynte på torsdag, så jeg er helt fersk i dette..


#5

energibunten sa for siden:

kanskje for lite fett ? rent kjøtt av svin som skinkebiff er høyt i protein og lavt i fett. Likevel er kun 20% protein. Det var endel grønnsaker også. Jeg ville ha prøvd neste gang med å passe på å ha mer fett enn protein. Jeg også reagerer på for mye lavkarbo grønnsaker om det bare blir det. akkurat som frukt, etc. Må få nok av hvert å jobbe med for å få jevn fordøyelse.
jeg tror at magebakteriene endres rel raskt og begynner å lage mye luft bare det er litt karbo tilstede og kun det...

Legg til feks en fet saus neste gang...

Jeg går ikke på ketose og kan ikke alt om det, men vet hvordan min mage reagerer når den er vant til lavkarbo.


#6

martefie sa for siden:

Jeg kan reagere på smaksforsterkeren natriumglutamat (MGS) med uggen og rar mage. Kan det være det i pepperblandingen din?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.