Eva sa for siden:
Min første erfaring med Ziggys "Polarbrød" Lapper.:)
Min kloke mor sa alltid at man aldri kunne lære av andres erfaringer, men jeg vil nå likevel fortelle om mine "feiltakelser", og kanskje andre kan unngå de samme unødvendige elementer.:rolleyes:
Kan nesten ikke huske når jeg sist har pisket eggehviter stive. Husker fra skolekjøkken at det var veldig morsomt å kunne venne skålen med bunnen i været, og sørme, der satt all eggeviten bomfast...:eek:
Med det i tankene kunne jeg slett ikke vente på det, ble som et barn på nytt og pisket i vei, og fikk en flott stiv masse - men nei jeg vendte ikke bunnen i været på skåla.:D
Laget de andre ting i stand, rev osten og prøvde etter beste evne å mose cottage chesen, men det var ikke lett. Krydret i vei, og tenkte at det hadde vært kult med litt karry i. River en box ut av skapet og får så vidt med deg at det står noe med K på og pøser i vei. Ak og ve, lukter jo lynhurtig at det var kanel jeg hadde krydret med - ups!, nå men det er jo godt i bakverk minnes jeg.:confused:
Da jeg endelig skulle blande tingene sammen var eggehviten blitt noe tynn i bunnen - tror ikke helt det var meningen... Ihvertfall ble første plate til noen flate rundinger, men de smakte jo heeelt himmelsk. Andre platen ble fylt opp (jeg lagde dobbelt porsjon). Det var litt igjen i skåla, og jeg tenkte at et liten klatt ekstra på hver jo var greit. Resultatet ble EN stor Ziggylapp. Nå, hadde jo en pizza-kniv (hvordan er det nå det smaker igjen.....?), og skar noen fine firkanter, så det ble ok likevel.
Slutten på visen er at de smaker helt himmelsk, tross litt tynn konsistens og kanel i stedet for karry - de er faaarlig gode!!!:cool:
Lykke til!
Ps: Bildet viser noen runde (første plate) og de utskårne (fra den store firkant). Grunnen til at det er få av de runde, er at de ligger til fordøyelse i magen min..