Hei
Har endel stekeposer liggende som jeg lurte på om man kunne bruke til noe godt.
Har aldri brukt det før så det hadde vært fint med noen tips.
Holder på nå å legge i en pose nå. Legger i kylling biter, brokkoli, blomkål, asparges, rosenkål og litt spinat.
Tenkte videre å legge i posen godt med meierismør, salt og pepper, massala krydder og en god rømmeklatt.
Mulig dette ender opp som en eneste graut :p. Men så vet man det :)
Jeg bruker sjelden stekeposer, men når jeg gjør det så bruker jeg de på samme måte som om jeg lager maten i ildfast form med lokk eller aluminiumsfolie over. :)
Nei! En halv tint kyllingfile som ikke blev ordentlig stekt etter 40 min ødela opplegget. Så vet man det at file må være helt tint før den stekes! :p.
Posen revnet når jeg åpnet den (kan være den var litt gammel).
Annbefaler forresten ikke å smake på en halvstekt kylling! Yackh!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.