< Tilbake til oversikten

Tips om stekepose

#1

terry sa for siden:

Hei
Har endel stekeposer liggende som jeg lurte på om man kunne bruke til noe godt.
Har aldri brukt det før så det hadde vært fint med noen tips.

Holder på nå å legge i en pose nå. Legger i kylling biter, brokkoli, blomkål, asparges, rosenkål og litt spinat.
Tenkte videre å legge i posen godt med meierismør, salt og pepper, massala krydder og en god rømmeklatt.
Mulig dette ender opp som en eneste graut :p. Men så vet man det :)


#2

Gerd sa for siden:

Jeg bruker sjelden stekeposer, men når jeg gjør det så bruker jeg de på samme måte som om jeg lager maten i ildfast form med lokk eller aluminiumsfolie over. :)


#3

sjokoman sa for siden:

Er vel ment til ting som spruter ut ovenen?? men kan nok brukes til hva men vil....


#4

Dilly sa for siden:

Ble det bra?
Hørtes greit, renslig og veldig godt ut. :)


#5

terry sa for siden:

Nei! En halv tint kyllingfile som ikke blev ordentlig stekt etter 40 min ødela opplegget. Så vet man det at file må være helt tint før den stekes! :p.
Posen revnet når jeg åpnet den (kan være den var litt gammel).
Annbefaler forresten ikke å smake på en halvstekt kylling! Yackh!


#6

Dilly sa for siden:

Det var leit at det ikke funka.. men en annen gang kan du kanskje prøve deg på noe slikt:

  • Sett stekeovnen på 150 grader C.
  • Vask grønnsaker godt og del dem om de er store.
  • Legg i en bolle og dryss over salt og pepper. Press over litt sitronsaft.
  • Hell over fetaost med olje og oliven og bland forsiktig, men godt.
  • Ha det oppi en stekepose.
  • Ta en fiskefilét, dryss med salt og pepper og drypp over litt sitron.
  • Legg fiskestykket over grønnsakene. Pakk posen sammen slik at den har luftrom.
  • Stek i stekeovn ved 150 grader i ca 20 minutter. Når det begynner å lukte godt er det tegn på at maten snart er klar til servering

#7

terry sa for siden:

Takk for tips Dilly:). Den høres go ut. må prøve den ved neste laksemiddag


#8

Dilly sa for siden:

Det blir nok bra.

Det er godt med blomkål, squash, fennikel, løk... ja det meste. Lykke til

[CENTER][/CENTER]


#9

terry sa for siden:

LOL! mange artige smileys der


#10

Dilly sa for siden:

Hi hi, ja, ikke sant?

bestsmileys.com/

Hilsen


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.