< Tilbake til oversikten

Deilige, men merkelige kebabber!

#1

Megvel sa for siden:

Jeg fikk dette hos venner, har mekka det sjøl hos oss med besøk, alltid en suksess! Og så SÅ lettvint da! Ganske grisete på henda da...:D:D Av med gifteringen for denne!

Man tager: Kjøttdeig, helst nykverna ikke pølse, sånn at det er litt kornete og ikke så slimy.

Kna inn, salt, pepper og KANEL. Jupp, kanel.
Form deigen som pølser, stek de på utsiden i ganske varm panne (i teflon trenger man ikke fett for kjøttdeig stort sett...nok fett som det er!), når det er bruna så tar du de i stekeovnen på 180 og lager ferdig resten, en 10-15min på varmen i ovnen gjør dem gjennomstekte, du har litt slingringsmonn.

Jeg serverer med salat til, gjerne ris for gjester, sist ble det også salsa til.

Nammi!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.