Hei.
Er det det samme om jeg følger ketolyse-prinsippene eller skaldemann/kombinerer? Jeg spiser mer protein enn skaldemann anbefaler, mer umettet fett (omega 3 og 6) og har mellommåltider med baconsvor etc, for jeg blir så fort mett og er redd for å få i meg for lite. Hva tror dere???
By the way: har etter en panguke (ned 4 kg) gått litt opp (2kg) etter en operasjon: jeg tenker at det er kroppens forsvar mot endring etter angrep, for å uttrykke meg billedlig. Noen synspunkt??
Har ikke sett tråden din før jeg!
Men jeg trodde at grønnsaker over jorda var viktig på ketolyse og bare for å ikke gå lei på Skaldemann? Og at i Skaldemann er det noe sånt som 70% kcal fra fett hver dag?
Megvel har helt rett. Skaldeman er i basis Ketolyse minus grønnsaker (eller lite grønnsaker), men pluss litt mer fett. Dessuten er det en det du kan spise på Ketolyse som du helst ikke kan spise på Skaldeman,- sånn som bær og sånn.
[font=Comic Sans MS][/font]
Men hva du kaller dietten din betyr lite, bare den funker for deg. Ville lest begge to - bestemt meg for en av dem og så justert etterhvert som du ser hva kroppen din tåler.
Hei :)
Jeg har lest både ketolyse og skaldeman, og varierer litt sånn imellom de to. Jeg tåler veldig lite karber, og kan ABSOLUTT ikke spise bær eller nøtter, men får veldig rask vektnedgang hvis jeg spiser mye fett og kjøtt. I så måte ligger jeg nok nærmere Skaldeman enn Ketolyse, men synes det er helt greit. Jeg har prøvd og feilet, og eksperimentert på min egen kropp, og funnet ut hva som fungerer best for meg.
det er slik dere har oppfattet det jeg har oppfattet det også. enig med deg nille om å finne det som passer meg best, uavhengig av hva kuren heter etc.
Jeg tror jeg ligger på en mellomting mellom ketolyse og sss, liker godt salater, men passer på å olje dem litt, og ha i feta etc. liker best magert kjøtt som kylling og kalkun, liker godt reker etc som er nydelig å ha i salater. liker ikke så mye mettet fett, men satser mer på fettsyrer som omega 3 og 6/udos og olivenolje, rapsolje etc. Må tenke på hvilken mat en skal leve med når nedgangen er ferdig også ;-)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.