< Tilbake til oversikten

Delfiakake

#1

Marilyn sa for siden:

Jeg har lest om delfiakake i flere innlegg her nå.. er det noe jeg kan spise når jeg går på ketolysekuren?
Isåfall, er det noen som vet hvordan jeg lager delfiakake?
Jeg har fått det servert til jul i mange år, men har aldri laget det selv.. :o




#4

Helene sa for siden:

den er nok ikke særlig beregnet på ketolyse. Ville nok brukt karbohydratene mine på noe annet.


#5

Marilyn sa for siden:

Okei, takk for at du sier ifra. Jeg så bare at det var fler her som snakket om delfiakake, så jeg trodde det var noe jeg kunne spise :) Men da dropper jeg det..


#6

Iset sa for siden:

Jeg lager delfiakake, men jeg teller ikke karbohydrater. TELLER man og har veldig liten kvote daglig bør man nok helst ikke spise det. Ketolysekuren har bare 15-20 gram karber daglig, så da bør man nok vente litt. :)


#7

Marilyn sa for siden:

Ja, jeg så det var endel karber i den.. og hadde jeg laget den og spist en bitteliten bit og satt resten i kjøleskapet, så tror jeg ikke at den hadde stått der så lenge gitt. hehe :D så jeg dropper det foreløpig..


#8

Iset sa for siden:

Haha nei sant, jeg klarer heller ikke alltid å ha slikt liggende uten å snike til meg litt her og der. :flau:


#9

Marilyn sa for siden:

Nei, hvem klarer det da? det kan jo ikke være mulig! Klart man spiser det når det ligger der!
Derfor må jeg bare la være å lage noen kake.. selvom jeg har veldig lyst på. Får kjøpe meg baconcrisp.. :p


#10

Helene sa for siden:

Vist det er noen som klarer å la kaken stå hadde de kanskje ikke gått på noe ketolyse? :p

Er ihvertfall en av grunnen til at jeg er her..


#11

Smula sa for siden:

Det står også oppskrift på kaka PÅ selve Delfia-pakken.
Bare bytt ut det vanlige sukkeret med Splenda eller lignende.

Personlig så har jeg gumlet Delfiakake hele jula. Ikke noe problem.
Men jeg hadde selvsagt ikke i marsipan eller geletopper, da.
(Det hadde jeg ikke hatt i uansett. Isj!)


#12

Iset sa for siden:

Isj?? Jeg haater butikkene i januar, for de legger halv pris-marsipan rett i trynet på meg uansett hvor jeg går. Viljestyrke viljestyrkeeeee!


#13

Smula sa for siden:

Har lagt merke til det, ja.
Julemarsipan? De burde heller kalle det helårs-marsipan, de slenger jo den ut i butikkene i oktober likevel. Og så går januar/februar på å selge ut lageret, og da er jo påskemarsipanen rett rundt hjørnet.

Men hursomhelst, synes Delfia er såpass kraftig kost i seg selv, at å dytte noe marsipan oppi der kommer overhodet ikke på tale.


#14

Iset sa for siden:

Halvårsmarsipan da, kanskje. Fnis. Jeg liker at den kommer i oktober, får så fin julestemning av det, hehe. Men jeg liker ikke salget i januar, for jeg må innrømme at den "halv pris"-biten lokker meg noe aldeles! Jeg er som en klegg når det kommer til halv pris, samme hva det er! Og det at jeg elsker marsipan gjør jo ikke saken bedre, hehe. Nå har jeg riktignok fått forbud av legen mot å gå ned mer i vekt og han har BEFALT meg å spise til det tyter ut ørene, men jeg må jo tenke sunnhet for fosterets skyld. :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.