< Tilbake til oversikten

Suksessterte

#1

Millsi sa for siden:

eller gulkake som det å kalles... Den smaker jo forferdelig!!! Fysj og fysj!! Lagde den til svigermirs bursdag,men det ble ikke spist spes mye av den,nei!! Jeg eeelsker gulkake,men denne var ikke i nærheten av å smake det asmme engang :mad::(:o


#2

Alyssa sa for siden:

Det var da rart. Hvilken oppskrift brukte du?


#3

Millsi sa for siden:

Den ligger på oppskriftssiden. ERstattet bare sukker med splenda. Ellers var den jo som jeg pleier å ha den. Brukte annet smør da.


#4

Millsi sa for siden:

Den luktet det samme som vanlig da :p


#5

67kilo sa for siden:

Kan ikke helt forstå at den skal bli så mye vondere enn den vanlige jeg?
Sikker på at du ikke glemte noe da? Hva smakte den?


#6

Alyssa sa for siden:

Kanskje du/dere merket bismak av splendaen? Det gjør jeg i hvert fall. Jeg har aldri opplevd at suksesskake ikke smaker godt, så jeg ville prøvd igjen, bare med et annet søtstoff, og passet ekstra godt på at ingen av ingrediensene er dårlige (mandler kan også smake skikkelig bittert hvis de ikke er helt bra). Hvordan smør brukte du forresten?


#7

Millsi sa for siden:

Meierismør. Mandlene smakte mandler..hehe! Bunnen var tørr! Kremen var som smør med smak..


#8

Alyssa sa for siden:

Tørr bunn :eek: Den pleier da alltid å bli supersaftig. Jeg bruker ikke bakepulver jeg da, vet ikke om det er vanlig.


#9

Millsi sa for siden:

Hmm..jeg fulgte da oppskriften. Den var IKKE god. Tørrt som knekkebrød.


#10

Alyssa sa for siden:

Dette må vi finne ut av. Sånn skal det ikke være :nei:
Var det denne oppskriften du brukte?forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1243&highlight=suksessterte

Hvor mye splenda brukte du, og hvor lenge stekte du bunnen? Den vil bli tørrere med bakepulver, så jeg ville i alle fall prøvd uten det :) Og som sagt prøvd med et annet søtstoff ...


#11

Safir sa for siden:

Jeg hadde brukt usaltet smør.


#12

Alyssa sa for siden:

Jeg bruker alltid saltet smør, men det er jo smak og behag :)


#13

Millsi sa for siden:

Bunn:
250 g. mandler
5 stivpiskede eggehviter
1,5 dl splenda

160 grader i ca 30-35 minutter.

Fyll:
5 eggeplommer
1,5 dl fløte
1,5 dl splenda
100 g meierismør
lit vanilje essens

Lagde den på denne måten! Hvilket annet søtning skal jeg bruke da? Jeg har flytende netreen..?STekte bunnen til den så stekt ut. Ikke for brun.


#14

Millsi sa for siden:

Dytter opp for fler kloke svar


#15

Alyssa sa for siden:

Når det gjelder søtstoff ville jeg prøvd med sukrin. Men syns fremdeles det er rart at den skulle bli så tørr ...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.