eller gulkake som det å kalles... Den smaker jo forferdelig!!! Fysj og fysj!! Lagde den til svigermirs bursdag,men det ble ikke spist spes mye av den,nei!! Jeg eeelsker gulkake,men denne var ikke i nærheten av å smake det asmme engang :mad::(:o
Kanskje du/dere merket bismak av splendaen? Det gjør jeg i hvert fall. Jeg har aldri opplevd at suksesskake ikke smaker godt, så jeg ville prøvd igjen, bare med et annet søtstoff, og passet ekstra godt på at ingen av ingrediensene er dårlige (mandler kan også smake skikkelig bittert hvis de ikke er helt bra). Hvordan smør brukte du forresten?
Hvor mye splenda brukte du, og hvor lenge stekte du bunnen? Den vil bli tørrere med bakepulver, så jeg ville i alle fall prøvd uten det :) Og som sagt prøvd med et annet søtstoff ...
Når det gjelder søtstoff ville jeg prøvd med sukrin. Men syns fremdeles det er rart at den skulle bli så tørr ...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.