< Tilbake til oversikten

Godt tips - ferdigsauser med få karbohydrater

#1

linnipinni sa for siden:

I dag var jeg i butikken og kikket litt. Og fant bearnaisesaus med 2.2 karbohydrater per 100 g!

Og enda bedre; den er ferdiglaget - bare å varme noen minutter i mikroen ;)

Så alle som har lyst på namnam-saus, løp til butikken og kjøp; FJORDLAND BEARNAISESAUS (serveringsklar)

De har forresten også disse serveringsklare sausene;

Rødvinssaus 3.7 karber per 100 g

Fløte og sjampinjongsaus 3.4 karber per 100 g

Pastasaus med ost & bacon 3.2 karber per 100 g

Peppersaus 3.6 karber per 100 g

Paprikasaus 3.7 karber per 100 g

Jeg er stadig på jakt etter litt kjappere måter å lage mat på. Bruker mye tid i butikkene på å skumme over produkter :P Tenkte kanskje jeg skulle lage en hjemmeside eller noe med oversikt.. Hehe


#2

Mayella sa for siden:

Om du lager en hjemmeside med oversikt, så vil jeg gjerne få linken


#3

Angar sa for siden:

Da vil jeg også gjerne ha linken :D


#4

MorStine sa for siden:

Ikke for å ødelegge her altså, men er det ikke slik at det stortsett alltid er masse transfett i disse ferdiggreiene? Det har i allefall jeg fått forståelsen av...

partydreperen-tusler-ut-igjen:p


#5

tennissokk sa for siden:

Fjordland har uttalt at de ikke bruker transfett i sine produkter. Men de er dog veldig rundhåndet med varmpressede oljer (= masse harskt/oksidert fett).
Jeppjepp, kjekt med motstridende meninger for å forvirre folk ;)


#6

MorStine sa for siden:

Da vil det jo egentlig si at de bare pynter på ordet transfett?:confused:


#7

Smula sa for siden:

Bernaisen til Fjordland har vært min redning det siste halve året, ja.
Jeg er også en av dem som ikke orker å lage sauser og sånt fra scratch.
Og så er den kjempegod, kan støtte den anbefalinga!


#8

linnipinni sa for siden:

Hehe, er jo veeeldig deilig å bare kunne sette sausen i mikroen - og vips, så er den ferdig :) Når man på ketolyse må man jo lage så mye annen mat fra scratch..

MEN, så har jo også Fjordland sine ferdigsauser hele 4.3 g mindre karber per 100 g enn det toro sin bearnaisesaus har.. :) Og da får man jo spist tre ganger mer (om man vil) ;) hehehe..


#9

nettan sa for siden:

jeg bruker ikke no frdigsauser siden de inneholder transfett..


#10

Kenny sa for siden:

Sausen er kjempegod. Sikkert bare å holde seg til mindre og moderate mengder.


#11

MorStine sa for siden:

:sparke: Måtte jo bare løpe og kjøpe jeg også da... Var veeeeldig godt med bernaise igjen, etter 9 mnd... Prøvde peppersausen også, men det var ikke så godt.

Hoi, var en ganske hårete kamel å svelge altså...:p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.