Lag din favoritt-lasagneoppskrift og erstatt lasagneplatene med skivede hvite neper (bruk ostehøvelen). Smaker som lasagne og er SNADDER!! Bedre enn forventet, mye bedre.
Stek kjøttdeigen, bland den i en gryte med det andre og la det koke i en halvtime. Legg dette lagvis med neper (legg nepene som takstein) og ha masse ost over. Stek i ca 20-30 minutter.
Måtte bare takke for en utrolig oppskrift!! :w00t:
Dette var namm... Hadde ikke alle ingrediensene, men nok til at dette var KNALL godt. Kommer garantert til å lage det flere ganger. Igjen, takk for en herlig oppskrift :blomster:
Knall!
Jeg har laget nesten samme greia, men en vegetarisk variant med aubergine, men neper skal jeg også prøve. Neper da -nostalgi, nepeslang var en årlig forteelse i barndommen :snill:
Jeg laget en variant med squash en gang, men den ble veldig blaut, for grønnsaken skiller ut vann når den kom i varme. Så det var ikke så ideelt, selv om den var god på smak. Er på jakt etter noe som gjøre den lasagnaen tørrere neste gang.
Nei, det ble ikke så mye vann av nepene som av squash og champignon synes jeg. Når du bruker squash så kan du skive den og trekke ut litt av vannet med salt (søk etter en moussaka-oppskrift for mer info om det).
Lagde til middag i dag av en pakke med neper (var vel 6 små neper), 400 gram kjøttdeig, en løk, et glass toro pastasaus.. Ble skikkelig digg
Denne lagde jeg i forrige uke, men i fyllet blandet jeg et beger cottage cheese, en god del Norvegia og litt helmelk (Som erstatning for hvit saus som jeg pleier å ha i lasagne). O MY GOD! Alle gaflet i seg som gale, inkludert undertegnede:D
Nå hadde jeg i litt cottage cheese, litt cf og noen osteskiver i "sausen", da jeg ikke er så kjempeglad i for skarp tomatsmak. Men det ble skikkelig godt, og mannen syntes det var bedre enn vanlig lasagne. Nepene smakte ikke noe rart heller, konsistensen ble helt fin, jeg høvlet også tynne skiver med ostehøvel :)
Nepen er hvit og på størrelse med type et eplekart til et stort eple:) Nyper er små røde og inneholder kløpulver:)
og Reddik er liten, rød, med en spiss smak.
Jepp. Var nok reddiker jeg tenkte på. Tror kanskje jeg aldri har smakt neper :O Jeg er ikke så sikker på at jeg har lagt merke til dem på butikken heller.. Da blir det neste prosjekt. Prøve neper. Takk for hjelpa :D
Okei. Kanskje ikke det neste prosjektet da, men jeg må huske å teste denne ut.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.