Ser at det står Splenda i de aller fleste oppskrifter, men jeg har kjøpt noe som heter Fruktose (Fedon Lindberg). Er denne like grei eller?
Har ikke prøvd den ennå, så jeg vet ikke hvordan den smaker:confused:.
Og; hvordan vet jeg hvor mye jeg skal bruke (i forhold til sukker så er disse mye søtere, ikke sant?)
Du kan ikke bruke fruktose når du følger ketolysekuren. Fruktose er det samme som fruktsukker og består av 100% karbohydrat. Fordelene med fruktose framfor vanlig sukker er at det gir mindre blodsukkerstigning og at du trenger mindre mengder av det siden det er søtere enn sukker. Men i ketolysekuren er den lovlige mengden karbohydrater så liten at det ikke er aktuelt å bruke fruktose, karbohydratene dine bør helst komme fra grønnsaker.
Jeg bruker Splenda. Rett og slett fordi det har minst bismak, og kan brukes i matlaging, baking osv... Bruker ekstremt lite da, en sånn 100g pakke varer i minst et halvt år...
Satt akkurat og skulle spørre om dette.
Synes Splenda gir litt bismak og tenkte bytte, men om de andre er værre så holder jeg meg til splenda.
Også tenkte jeg kanskje man kunne bruke fribol, sukrin eller annet som er helt uten karber?
Hva synes du om fribol Bee? den er vel uten karber?
Bruker Splenda, men vil helst gå over til Sukrin eller Fribol, det er bare så tiltak med slikt som må bestilles:o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.