Denne er jeg så fornøyd med at jeg deler den med dere!
Du trenger
4-6 røde chili
4.6 spiseskjeer revet ingefær (jeg kjøper aldri ferdig for den inneholder sukker!) Du kan seff også bruke galang galang... mer autentisk! :)
7 fedd hvitløk
2 kyllingfileter,
4 store sjampignonger
1 liten boks bambusskudd
Halvannen liter kyllingkraft
2 stilker sitrongress
Pak choy eller kinakål
4 cherrytomater
1 god dæsj koriander
2 vårløk
Saften av en sitron,
2 små grønne paprika
1 boks kokosmelk
Omtrent en teskje med salt
Hakket chili, smæsja hvitløk og revet ingefær surres forsiktig i olje, ikke la det bli svidd. Ha i finskåret kyllingfilet og oppdelt sopp, og bambusskuddene. Tilsett kraften når kylingen er stekt, og la putre og dufte på svak varme en times tid, mens du drikker kaffe og finhakker paprika, vårløk og koriander. Tomatene deles i fire, og pak choyen skjæres opp, men ikke hakkes.
Når huset lukter godt nok og du er uutholdelig sulten, har du i kokosmelken. Skru opp varmen litt, og ha i paprika, vårløk og koriander, og saften av sitronen. Tomat og pak choy tilsettes rett før servering, de bør ikke koke.
:ja: jeg også! Kanskje du også er medlem av "The galvanized gullet"?? :) Ble tildelt medlemsskap der etter å ha hatt en amerikansk dame på besøk som har spist mye hot mat rundt om i verden - men aldri så hot som hos meg :p
Vel, i og med at det ikke er karber i kylling, går det nok an å spise suppen uten at du ødelegger noe... Men skal du være skikkelig suppnazi på fase en, så må du nok droppe kjøttet. Men det gjør egentlig ingenting!
Og den er græla hot:)
Jeg har jo stor sulten familie... du kan halvere alt kanskje? Tror nok alt blir spist jeg:)
Det er ingen god ide å varme opp, jeg har sånn sans for litt sprø grønnsaker, og koker det for lenge eller skal varmes opp, blir de siste grønnsakene trauste og kjedelige. Du kan seff fryse el liknende, og tilsette de siste grønnsakene like før servering!
Lykke til:)
ja, det var lurt! lager opp og venter med grønnsakene. Jeg elsker jo å lagre i fryseren :o
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.