< Tilbake til oversikten

Mitt mexicanske biffsnadder ...

#1

Megvel sa for siden:

Jeg har gjort dette noen ganger nå, det blir kjempebra!

Man bruner biffkjøtt lett i en stekepanne som akkurat passer det kjøttet man har, tager salsa (valgfri styrke!) uten tilsatt sukker (se på lappen) og heller oppi. Setter på lokk og lar det surre til tomatene i sausen koker inn en del. På en halvtime surring er ethvert seigt biffkjøtt mørnet fint, og deilig krydret. Tar av platen. Så heller jeg revet ost over og setter lokket på igjen til det smelter av seg selv på ettervarmen.

I dag hadde vi dette med råkost (revet kål med dressing (1dlmajo-1dlrømme, 2ss limejuice, litt salt, pepper, paprika, hvitløkspulver/løkpulver og en kaffepakke stevia/splenda)).

Vi koste oss ordentlig!


#2

sma sa for siden:

Nam! Det hørtes kjempegodt ut! :)


#3

MorStine sa for siden:

abbånerer Dagens middag, lettere å finne igjen:lat:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.