Anka sa for siden:
Jeg har en god "vanlig" oppskrift på Mandelspon. Hvordan kan jeg gjøre den lavkarbo?
200 g mandler
200 g farin
200 g smør
2 strøkne ss hvetemel
1/2 ts vaniljesukker
4 ss kaffefløte
Skold og mal mandler. Ha alt i en kjele og rør i blandingen er jevn og varm. Plasser røren på smurt plate med god avstand mellom kakene, da de flyter utover. Bruk 2 teskjeer.
Stekes midt i ovnen v 175 c i ca 8 min.
La kakene stå litt på platen før de tas av med en tynn, skarp kniv.
Bøy kakene over et rundt skaft og la den stivne.
Jeg ser mange bruker Splenda i oppskrifter. Jeg har fruktose i hus. Bruker man samme forhold ved splenda som fruktose? og bytter dere ut like mengder sukker med fruktose (antar ikke siden fruktose er søtere).
Kan noen hjelpe meg med denne??