< Tilbake til oversikten

Mandelspon - kan den omgjøres til lavkarbo?

#1

Anka sa for siden:

Jeg har en god "vanlig" oppskrift på Mandelspon. Hvordan kan jeg gjøre den lavkarbo?

200 g mandler
200 g farin
200 g smør
2 strøkne ss hvetemel
1/2 ts vaniljesukker
4 ss kaffefløte

Skold og mal mandler. Ha alt i en kjele og rør i blandingen er jevn og varm. Plasser røren på smurt plate med god avstand mellom kakene, da de flyter utover. Bruk 2 teskjeer.

Stekes midt i ovnen v 175 c i ca 8 min.
La kakene stå litt på platen før de tas av med en tynn, skarp kniv.
Bøy kakene over et rundt skaft og la den stivne.

Jeg ser mange bruker Splenda i oppskrifter. Jeg har fruktose i hus. Bruker man samme forhold ved splenda som fruktose? og bytter dere ut like mengder sukker med fruktose (antar ikke siden fruktose er søtere).

Kan noen hjelpe meg med denne??


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.