< Tilbake til oversikten

Lekre biter

#1

Nannah sa for siden:

100g hasselnøttkjerner
2dl splenda
3 eggehviter

fyll:

150g smør
2 dl splenda
2 ts kakao
3 eggeplommer
1 pose cappuchinopulver uten sukker

Mal nøtter ..bland i splenda og eggehviter.
Sett kakene på papirkledt bakeplate m en tesked.
Lag runde, flate kaker ca som en 5krone store.
Stek dem midt i ovenen 8-10 min på 180g.
Avkjøl på rist. Kjør alt til fyllet i foodprosseor til glatt krem.
Legg sammen kakene to og to med fyll mellom.
Oppbevar kaldt i tett boks.

Disse ble bare nyyydelige :D


#2

nøtta sa for siden:

oj spennende , hvor fikk du ideen med capuchino pulveret ?

Denne skal prøves... hvor lenge holder de seg tror du ? (blir vel spist opp før det er noe problem...:o)


#3

Nannah sa for siden:

Jeg hadde ikke pulverkaffe:)...
tror de er ganske holdbare om du oppbevarer dem kaldt


#4

nøtta sa for siden:

disse skal jeg lage i dag men tror jeg tar litt mindre splenda ble de ikke veldig søte ? 4dl tilsammen.....

også skal jeg pynte med smelta sjokolade i striper oppå , det blir fint :D

takk for oppskrift


#5

Rattata sa for siden:

Hvor får du tak i det cappuchinopulveret?


#6

nøtta sa for siden:

på nesten alle matbutikker .... tror det er sånne nescafe poser vettu....


#7

Rattata sa for siden:

Ok. Var sikker på at de var med sukker, jeg (jeg tror igrunnen alt er med sukker ;) )


#8

nøtta sa for siden:

hihi men det finnes en uten glukose, men er masse laktose da , men en pose er ca 6 khd og det blir jo ikke mye på hele oppskriften akkurat.


#9

LilleRosin sa for siden:

Dette så godt ut. Skal prøve i helga! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.