< Tilbake til oversikten

Marsipankuler

#1

Nannah sa for siden:

500 g malte og skållede mandler
50g splenda
2 -3 eggehviter
litt god cognac
1plate 70% kokesjokolade

Tørk mandler i ovn 100g 10 min...mal fint med splenda ..tilsett eggehviter og smak til med cognac.
Smelt sjokladen i vann bad. Lag små kuler av marsipan og dypp i sjokladen m en koldtgaffel. avkjøl på bakepapir..oppbevares kaldt i box

Om du putter en liten bit atkinssjokolade inn i midten på kula så blir det Mozartkuler:D

Dette smakte Anton Berg:D


#2

BiB sa for siden:

:sikle: jeg skal lage en variant i morgen, jeg lar noen FÅ tørka aprikoser trekke i Cognac før jeg kjører dem sammen med mandlene :sikle:


#3

Gerd sa for siden:

Jeg lagde denne marsipan i dag... Men brukte halvparten med splenda...

Og glemte cognacen :eek:

Var kjempegod lell altså.....


#4

Yonah sa for siden:

Skolder dere mandlene? Jeg gjorde det i dag, men lurer på om jeg skal drite i det neste gang... Jeg hadde i romessens, sterkere ting finnes ikke her i huset:ja: , men det ble kjempegodt!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.