Dette er sikker utrolig dumt, men likevel....Jeg har planer om å lage en skikkelig hjemmelaget pizza med ordentlig bunn en av dagene :eek::eek: Har sååååååå utrolig lyst på pizza og tror at hvis jeg ikke får det ut av systemet så kommer jeg til å sprekke "big time" på absolutt alt annet!!! Jeg har gått på ketolyse i 9 uker og har ikke hatt en eneste bitteliten sprekk til nå:D Er i grunnen veldig stolt over det:)
Spørsmålet mitt er: Den dagen jeg skal lage pizza, bør jeg spise som vanlig (ketolysemat) eller bør jeg redusere på fettinnholdet? Vet at jeg sikkert kommer til å bli skikkelig dårlig, men da har jeg fått det ute av systemet og det blir sikkert leeenge til neste gang (håpe, håpe)...
Noen som har noen synspunkter på dette?? Vil jo selfølgelig helst ha svar som at "bare du å kos deg med pizzaen din", "start på nytt igjen i morgen" osv...:D:D Litt velsignelse fra dere på veien mot synden :D
En god sprekk kan jo være vel og bra. Husk å virkelig nyte hver smule du spiser, og kjenn på når du blir mett og slutt da. Kjenne hvordan du har det etterpå. Bra? Dårlig? Var det verdt det? (Svaret kan være ja!)... Men det er like mange som er helt gåen etterpå, det er jo greit å kjenne hos deg hvordan det blir!! Bare husk at du gjør dette helt frivillig og har intensjoner om å fortsette med din WOE rett på det etterpå! Så tilbake på hesten...
Jeg har forsøkt ulike lavkarbopizzaer og de smaker gråpapir!!! Klarer ikke å spise de :o
Jeg har alltid brukt salat til pizza og tenkte at jeg kunne lesse på med mer salat enn vanlig, og da vil mengden pizza begrense seg naturlig :)
Tusen takk for svar! Skal nok nyte hver eneste liten bit, og er fullt inneforstått med at jeg kan komme til å bli dårlig.....men da blir det nok lenge til neste gang:)
Jeg er MEGET bestemt på at det skal kun bli det måltidet. Ikke noe fare for at det blir noe rester som jeg kan småspise på heller. Har nemmelig en far som er veldig flink til å gå turer gjennom kjøkkenet for hente en bit i ny og ne....og vips, så er restene borte :p:p Når det gjelder mat ellers så har jeg ikke så mye (ingenting faktisk) i huset av den typen jeg ikke skal spise, så tror nok det skal gå fint:D
Skjønner utrolig godt at du har lyst på pizza ja. Jeg lagde begge deler igår og jeg spiste kun av den lavkarbo. Hadde utrolig lyst å bare hive innpå et stykke, men klarte å la være stolt. Men jeg sa til min kjære at når jeg er 77 kg så skal jeg lage en skikkelig pizza en lørdag og spise masse he he. Kos deg med pizzaen, det gjør sikkert ikke så veldig stor skade:)
Jeg hadde veiedag i dag og hadde gått ned 1,9 kg på en uke:eek::D:D Så da tenker jeg at det garantert blir pizza:D
Jeg tror jeg hadde hatt den del problemer med å se på at de andre spiste en skikkelig hjemmelagd pizza mens jeg spiste gråpapir-varianten, så må si jeg er imponert:D
Har forsøkt med både lapper og soyaprotein, men de faller bare ikke i smak. De andre som har spist har syntes de var helt grei:) Men jeg har nok et meget hellig forhold til "ordentlig" pizza tror jeg :o
Da er sprekken overstått, og det var VELDIG godt:D Og ikke ble jeg dårlig heller. Hadde nesten håpet på at jeg skulle bli dårlig slik at jeg ble "skremt" fra å gjøre det igjen:p Men det har ikke vært noe problem å spise etter boka etterpå. Klarte også å begrense inntaket. Vanligvis spiser jeg til jeg får fysisk vondt, men denne gangen ble det en god del mindre ja :) Så jeg er egentlig godt fornøyd alt i alt:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.