< Tilbake til oversikten

Kines cocosaboller (bounty)

#1

themommy sa for siden:

Jeg hadde lyst på noe godt,fett og uten særlig karbohydrater og da ble disse til. veldig lettlagede og smaker kjempe godt.

Ingredienser:
75 gr kokosmasse
cocosa extre virgin olje
75 gr sukkerfri mørk sjokolade ( sukkerfri 0% sukker sjokoladen)
5 gr splenda

Slik gjør du:
Ha kokosmasse i en bolle.
Ha splenda i, rør rundt
Ha i cocosa olje og rør til du får en såppas fast røre at du kan lage små boller av den.
smelt sjokoladen i mikroen med litt olje i.
Ha ferdigformede boller i sjokoladen, vend dem til de er dekket og legg de på bakepapir, evnt i muffinsformer.
hell over restene av sjokoladen over bollene.
La stå å stivne. Kjempe gode, og hva jeg regnet har de bare ca. 0,4 karber i pr stk. (16 stk)

enjoy;)


#2

Tittentei sa for siden:

Dette høres godt ut, hvor kjøper du 75% sjokolade? Jeg har bare sett dne vanlige på 70% som jeg har kjøpt på Rema?


#3

&quot;Snuppa&quot; sa for siden:

Er dette vanlig kokosmasse som man får kjøpt i alle matbutikker eller er det noe spes.?


#4

themommy sa for siden:

Jeg kjøper sukkerfritt sin mørk sjokolade 0%sukker, og den kjøpte jeg på coop mega her i bygda. Og det er helt vanlig kokosmasse jeg brukte


#5

Zincite sa for siden:

MM
Så ikke denne i går, men fikk så lyst på noe godt
Så min variant var å nesten koke opp 1/3 dl fløte med litt johannesbrødkjernemel - tok av varmen og hadde oppi 1/2 plate 86% sjokolade og 3 ss cocosa og rørte rundt mens det smeltet i fløten. Hadde så en stor ts vaniljeekstrakt og en ts sukrin oppi før jeg rørte i kokosmasse til jeg syntes det ble passe tykt - klappet ut alt på et stykke matpakkeppir og la i kjøleskapet. Smaker som bounty synes jeg - veldig godt. Er usikker på hvor lenge det holder. Men har delt det opp i biter med kniv og satser på at jeg har noe godt et par uker


#6

gladimat2 sa for siden:

Hei

Forsøkte cocosabollene, men fikk dem ikke til å henge sammen.
Hvor mye cocosa bruker du i denne oppskriften? Jeg brukte Sucrin men det blir vel det samme.


#7

student24 sa for siden:

I dag ble din oppskrift prøvd ut, og det står i kjøleskapet nå.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.