Jeg hadde lyst på noe godt,fett og uten særlig karbohydrater og da ble disse til. veldig lettlagede og smaker kjempe godt.
Ingredienser:
75 gr kokosmasse
cocosa extre virgin olje
75 gr sukkerfri mørk sjokolade ( sukkerfri 0% sukker sjokoladen)
5 gr splenda
Slik gjør du:
Ha kokosmasse i en bolle.
Ha splenda i, rør rundt
Ha i cocosa olje og rør til du får en såppas fast røre at du kan lage små boller av den.
smelt sjokoladen i mikroen med litt olje i.
Ha ferdigformede boller i sjokoladen, vend dem til de er dekket og legg de på bakepapir, evnt i muffinsformer.
hell over restene av sjokoladen over bollene.
La stå å stivne. Kjempe gode, og hva jeg regnet har de bare ca. 0,4 karber i pr stk. (16 stk)
MM
Så ikke denne i går, men fikk så lyst på noe godt
Så min variant var å nesten koke opp 1/3 dl fløte med litt johannesbrødkjernemel - tok av varmen og hadde oppi 1/2 plate 86% sjokolade og 3 ss cocosa og rørte rundt mens det smeltet i fløten. Hadde så en stor ts vaniljeekstrakt og en ts sukrin oppi før jeg rørte i kokosmasse til jeg syntes det ble passe tykt - klappet ut alt på et stykke matpakkeppir og la i kjøleskapet. Smaker som bounty synes jeg - veldig godt. Er usikker på hvor lenge det holder. Men har delt det opp i biter med kniv og satser på at jeg har noe godt et par uker
Forsøkte cocosabollene, men fikk dem ikke til å henge sammen.
Hvor mye cocosa bruker du i denne oppskriften? Jeg brukte Sucrin men det blir vel det samme.
I dag ble din oppskrift prøvd ut, og det står i kjøleskapet nå.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.