Hvis jeg spiser en hel brokkoli og en hel avocado (oppført som rå i programmet) er jeg oppe i 12,1 KH....
Det ser ut til at jeg kan forspise meg på grønt, hvis jeg vil...
Du kan spise ganske mye grønnsaker hvis du ikke spiser andre karber, ja. Men nå veit ikke jeg hvilken kostholdsfilosofi du følger, eller hvor mange karber du har bestemt deg for å ligge på.
Jeg følger Atkins induksjon og de matvarene som står på lista der. Jeg glemte jo å tenke på at når jeg regner 0 karb som 1 så må jeg legge til 4 til på kyllinglårene (marinerte) og eplecider-edikken. Men det blir likevel mer grønt enn slik jeg har forstått induksjonslista...
Om du ikke liker dem er det greitt å lavære å spise, men for ordens skyld så står de på tillatte grønnsake lista til Atkins. Det er MANGETOUTS som er de med minst karber. Det er de flate sukkerertene. De runde/lubne smaker søtere og har mer karber.
Er det veldig viktig å få i seg 20-25 karber pr dag? Hvis jeg føler meg fornød og mett ved å spise proteiner og fett toppet med litt grønt, men neppe så mye som 20-25 k pr dag? Har liksom kommet inn i tralten med mest fett litt mindre proteiner blandet med en dasj grønt nå det passer. Godt inspirert av Skaldemann.
Kiloene raser ikka av akkurat, men dette funker for meg og jeg har ikke dårlig tid. Gjør for få karber at vektnedgangen ikke skjer? Uten karber har vel ikke kroppen noe annet valg enn å leve av fettet?
Er bare halv-studert i dette emnet, venter på bedre uten brød-boka, men føler jeg har både Skaldemann og Lindberg under huden. Uten sammenligning forøvrig.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.