< Tilbake til oversikten

Kombinere fett og protein - sprsm. til regel 2 (induksjonsreglene)

#1

Rattata sa for siden:

Jeg skjønner ikke helt hva denne regelen sier...
Betyr den at man ikke skal steke kjøtt i smør f.eks?

:klør seg i hodet:


#2

Nicpins sa for siden:

Joda, steik ivei du :)
Jeg steiker t.o.m. baconet i meierismør jeg, for å få i meg nok fett.
Kombinasjonen kjøtt/fisk og fett er en sikker vinner når det gjelder vektnedgang.


#3

Nille sa for siden:

Nicpins har selvfølgelig helt rett, men jeg lurer bare på hvordan i all verden du trakk konklusjonen at du IKKE skulle steke i smør ? Altså motsatt av hva det engelig står...... De står jo "i tillegg til".... IKKE er ikke med i det hele tatt.... :wacko:

[color=black][/color]

#4

Rattata sa for siden:

Jeg tolket "spis liberalt" som "spis lite av", altså mest mulig hver for seg. :treig:

:rolleyes:


#5

Nille sa for siden:

:) Å spise liberalt betyr å spise mye av, eller å ikke være redd for å spise mye av ! :)


#6

eriksen sa for siden:

Det er uansett et faktum at kjøtt ikke suger opp særlig mye fett under steking (med unntak av kjøtt som er panert i mel/brød).

Dvs at om du steker med 5 g smør eller 75 g smør, vil fettopptaket bare være ca 1-2 gram pr 100 gram rått kjøtt og fisk.
Fettet legger seg rundt kjøttet, og suges ikke opp i det.

Men hvis du bruker stekefettet som sjy f.eks, blir det jo selvsagt noe helt annet.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.