I "tillatte matvarer under induksjonen" står det at man kan bruke visse søtstoffer, men i Albertines råd til nybegynnere står det at man skal holde seg helt unna søtstoff de to første ukene.
Hva er riktig?
(beklager at denne tråden er lagt inn to steder - aner ikke hvordan jeg greide det...)
Det er tillatt med søtstoff, men det anbefales at man holder seg unna om man kan.
Det er fordi mange ikke tåler det og opplever stagnasjon i vekttapet når de bruker det. Det gjelder spesielt Aspartame som finnes i lettbrus av forskjellige typer.
Det er også mange som får mage/luftproblemer ved bruk av kunstig søtstoff, spesielt Maltitol, som finnes i sjokolader og barer.
Det søtstoffet som ser ut til å tåles best på Atkins er Splenda og Natreen.
Men du må selv finne ut hva din kropp tåler.
Om du holder deg unne søtstoff de første 14 dagene vil du rense kroppen skikkelig og når du starter ed å tilbakeføre forskjellige matvarer og søtstoff finner du lettere ut av hva du tåler eller ikke.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.