Dette er vel mer et tips enn en oppskrift, men det er supergodt. Vi har hatt det til middag i dag:
Stek kyllingfileter, 1-2 stk per person. Jeg liker best å steke dem i ovnen, da har jeg tykke høvelskiver av meierismør over hver filet og strør over masse godt krydder. Lar de stå i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter. Saftig og deilig!
Skjær masse MASSE fersk sopp i biter, og det samme med ca. 150-200 gram bacon. Stek dette sammen i en panne/gryte i masse smør.
Kok rosenkål mør, hell av vannet og ha en stoor klatt meierismør i gryta. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland godt sammen.
Nei, kan ikke se annet enn rosenkålen som har noe særlig med karber i seg (4,4 KH) i denne retten. Er minimalt med karber i kylling, smør, sopp og bacon:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.