< Tilbake til oversikten

Kylling med smørdekket rosenkål, bacon og sopp

#1

Iset sa for siden:

Dette er vel mer et tips enn en oppskrift, men det er supergodt. Vi har hatt det til middag i dag:

Stek kyllingfileter, 1-2 stk per person. Jeg liker best å steke dem i ovnen, da har jeg tykke høvelskiver av meierismør over hver filet og strør over masse godt krydder. Lar de stå i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter. Saftig og deilig!

Skjær masse MASSE fersk sopp i biter, og det samme med ca. 150-200 gram bacon. Stek dette sammen i en panne/gryte i masse smør.

Kok rosenkål mør, hell av vannet og ha en stoor klatt meierismør i gryta. La smøret smelte, dryss over litt salt og bland godt sammen.

Legg alt pent på tallerkener. :sikle:


#2

MorStine sa for siden:

mmmm... Denne skal jeg prøve i dag, bare uten rosenkål, for det er det ingen her som liker. Bruker brokkoli og blomkål i stede:):nam:


#3

Mumse sa for siden:

Rosenkål er jo kjepegodt........
Men blir det ikke mye karber eller?:confused:


#4

Mumse sa for siden:

Skulle selvfølgelig være kjempegodt.............


#5

Angar sa for siden:

mm..denne hørtes god ut!!:)



#7

MorStine sa for siden:

Nei, kan ikke se annet enn rosenkålen som har noe særlig med karber i seg (4,4 KH) i denne retten. Er minimalt med karber i kylling, smør, sopp og bacon:)


#8

Iset sa for siden:

Aner ikke, jeg teller ikke karber.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.