< Tilbake til oversikten

Noen som koker med Lecitin granulat her?

#1

Megvel sa for siden:

Jada, jeg maser. Sorry :rolleyes:

Men Lecitin, brukt i helsekosten som godt for hjernen og blokkeringer i årene, det holder jo vann og olje sammen, blanda. Matprodusentene bruker det hele tiden for å unngå fettperler/lag på maten. Noen som har erfaring med å koke med det? Kroppen tåler visst en del av det, om man tåler soja da...

Noen?


#2

Nille sa for siden:

Har aldri følt jeg har hatt behov for slike tilsetningsstoffer jeg. Spiser så reint som mulig. Uten unødvendige stoffer. Bruker ikke Johannesbrødkjernemel heller, men jeg har det i huset sånn bare i tilfelle ! :)

Men jeg hører gjerne om andres erfaring :)


#3

Megvel sa for siden:

Jeg kjenner det som tilskudd for ammende som får tette melkeganger, det får melka til å slutte å tette seg og lage trøbbel... Det skal jo være bra for en, og det er en del av soja?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.