Men Lecitin, brukt i helsekosten som godt for hjernen og blokkeringer i årene, det holder jo vann og olje sammen, blanda. Matprodusentene bruker det hele tiden for å unngå fettperler/lag på maten. Noen som har erfaring med å koke med det? Kroppen tåler visst en del av det, om man tåler soja da...
Har aldri følt jeg har hatt behov for slike tilsetningsstoffer jeg. Spiser så reint som mulig. Uten unødvendige stoffer. Bruker ikke Johannesbrødkjernemel heller, men jeg har det i huset sånn bare i tilfelle ! :)
Jeg kjenner det som tilskudd for ammende som får tette melkeganger, det får melka til å slutte å tette seg og lage trøbbel... Det skal jo være bra for en, og det er en del av soja?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.