< Tilbake til oversikten

Dr. Fedon Lindbergs pizza med skinke og mozzarella

#1

Dilly sa for siden:

Noen som har smakt den? Høres ut som en kjekk utskeielse å ha på lur i fryseren.

www.matoppskrift.no/sider/artikkel522.asp

Ingredienser:

Pizzabunn (vann, rugmel, byggmel, hvetegluten, kostfiber fra sikkorirot, soyamel, olivenolje, salt og gjær), norsk mozzarella (16,7%), tomatsaus (tomatpuré, krydder og salt), skinke (14,5%), løk og paprika.

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 625 kJ/149 kcal, 13,3 gram protein, 9,5 gram karbohydrat (hvorav sukkerarter 1,6 gram), 6,5 gram fett (hvorav mettede fettsyrer 2,7 gram) og 5,3 gram fiber.


#2

Iset sa for siden:

Selger de den enda da? De solgte den for flere år siden, men jeg trodde de hadde sluttet med den nå. Før hadde de den overalt, men jeg tror ikke jeg har sett den i noen butikker de siste to årene. Den kostet rundt 40,-kroner husker jeg, og smakte ganske godt. Husker jeg fant den på Maxi til 10,- kroner esken en gang, kjøpte hele fryseren full, men det var sikkert opphørssalg, for de solgte den aldri mer etterpå, tror jeg.

Fant en link her:

www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=113008

Det står at flere og flere Lindberg-produkter er tatt vekk fra markedet pga. dårlige salgstall. Pizzaen var på markedet enda da artikkelen ble lagt ut, men det står at den også muligens kom til å forsvinne, og artikkelen er 1,5 år gammel nå. Siden pizzaen ikke finnes i noen av de butikkene jeg har vært i på iallfall ett år, tror jeg nok den er borte. :(

Fatter ikke at folk ikke kjøper produktene, idioter!


#3

Dilly sa for siden:

Huff, dette var leit. Nå som jeg trodde at jeg hadde funnet noe fantastisk.. og det var det jo så lenge det varte da.

Stakkars fedon, det er sikkert ikke så enkelt å få slikt noe til å lønne seg.

Ja ja, vi får heller brette opp ermene og ta oss en bakedag selv. Det gjorde jeg ofte før.


#4

Iset sa for siden:

Nei, all ære til Fedon som har holdt ut så lenge i Pottit-land. Fy fader! Folk får heller bare slikke ryggen til Grete Roede og holde seg til potetene sine, typisk!

Får bake selv ja, det må vel gå an å lage en brukandes bunn av en ikke så altfor grov Fedonbrød-oppskrift eller noe? Selv har jeg laget av siktet og sammalt spelt av og til, det er ganske godt. Bruker jo så TYNN bunn uansett, tynn som papir omtrent.


#5

LilleRosin sa for siden:

Så dumt at den er gått ut av produksjon!! Det kunne virkelig ha vært noe!


#6

Trolljenta sa for siden:

Jeg lever i håpet om at den kommer tilbake i ny utgave.
Synes den var god med ekstra fyll på.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.