Saus:
1-2 dl vann
3-4 ss rapsolje eller olivenolje
1god ts suppebuljong
Hakket hvitløk etter smak
½-1 ts revet ingefær
½-1 ts chilipulver
1ss soyasaus (kan sløyfes)
½ ts JBK
Bland alt sammen i en kjele og visp godt. Kok opp og la trekke 5 minutt.
I wok’en gjøres følgende:
Stek opp strimlet kjøtt i godt med smør (jeg brukte oksekjøtt), legges til side
Stek så vårløk, små blomkålbuketter, små brokkolibuketter, paprika, fersk sjampinjong og squash. Eller andre grønnsaker du måtte like
Legg over kjøttet, hell på sausen og rør lett.
Og så må jeg gi deg en stående applaus Gerd :D Er bare et par dager siden jeg begynte i dette forumet her, og jeg finner oppskriftene og rådene dine overalt :D så tuusen takk for at du deler alt med oss :D
Supert da skal dette også prøves :) takker og bukker :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.