< Tilbake til oversikten

Protein Bakeimiks Og Pizzadeig

#1

neitakktilsukker sa for siden:

EHHHH......

mulig jeg er helt korny men.... på boksen står det 2 dl bakemiks.... også står det brett ut røra????????????:( hva betyr det??? kjevle brette helle ikke helt det samme for meg?!?!!?

da var min helt suppe..... grrrrr

tilsatte litt til men etter 3 spiseskjeer stoppa jeg ...... ikke spes mye mer tykk.

nå står de i ovnen .... spent på hva som venter meg

noen tips ???


#2

Gerd sa for siden:

Røra blir ganske tynn og skal smøres utover stekebrettet i et tynt lag :)


#3

neitakktilsukker sa for siden:

takk for opplysningen!!!

ha ha

ja min ble høy på midten og sprø i kantene.... skal prøve oppskriften uten endringer neste gang og smøre den utover da altså


#4

Iset sa for siden:

Røren blir absolutt best om den røres ut så TYYYNT som mulig, for den hever seg endel i ovnen. Jeg smører den så tynt at det er fullt av hull overalt, men de tettes igjen under stekingen.


#5

MorStine sa for siden:

Tror brettes i denne sammenhengen er det samme som bres utover bakepapiret. Jeg synes og at det er best å bre den TYYYYYNT utover, for jeg synes den blir TØRR når den blir tykk.


#6

neitakktilsukker sa for siden:

ja den ble tørr der det var tykk deig
men gutta mine ønska smake og de likte det litt.... de er veldig kresne

ønsker meg selv lykke til neste gang og gjør meg klar til å bake lapper i kveld.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.