< Tilbake til oversikten

Sylte?

#1

dBy sa for siden:

Nå som julen nermer seg.... Er det noen som vet karbo innholdet i sylte?

Skulle være greit det? Er jo bare kjøtt, spekk og krydder ?

Noen som vet?


#2

iren84 sa for siden:

dytter:D


#3

Gerd sa for siden:

Det er 0,2 karber på gilde sin sylte :D


#4

dBy sa for siden:

Gerd!! Jeg tror jeg elsker deg!! :klem:


#5

Gerd sa for siden:


#6

Kanutten sa for siden:

Det er 0,2 karber på gilde sin sylte :D

(venter spent nå..... :p)


#7

iren84 sa for siden:

Hihi...:D


#8

Kanutten sa for siden:

Jepp, men kom den??? nope!!! :lol:


#9

dBy sa for siden:

Kanutten Jeg tror jammen jeg elsker deg og!! :klem:

..... fornøyd nå ?? :D


#10

Kanutten sa for siden:

Jepp! :lol:


#11

Gerd sa for siden:

:lol:


#12

MorStine sa for siden:

Ja, jeg fant ut at sylte sikkert var supert å dytte i seg... Så en pakke er allerede fortært. Men hvilken sennep bruker dere? Pleier å ha den grove typen, men den er jo stinn av karber, så jeg har brukt dijonsennep nå, men det blir ikke helt det samme. På julelunsj lillejulaften og frokost på julaften skal jeg ha vanlig sennep altså:nemlig: Tror tom at jeg skal bake speltrundstykker til det, og skeie ut med det:jippi:


#13

Smula sa for siden:

Sylte på polarbrød... :p:p
Ok, nå er det en måned til jul, nå gidder jeg ikke vente lenger.
Tenkte jeg skulle bruke den sukkerfrie sennepen til Idun, jeg.


#14

MorStine sa for siden:

På polarbrød, du?!:eek: Vi kan vel ikke spise det? Mmmmm... Det hørtes fortreffelig ut! Og jeg visste ikke at de har sukkerfri sennep fra Idun, bare ketschup... Ut å kjøpe:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.