< Tilbake til oversikten

Oppbevaring av Kyllingfilet

#1

terry sa for siden:

Fikk litt dilla på Kylling så jeg kjøpte en økonomipakke med Kyllingfilet.
Tror det blev litt mye :)
Så hvordan oppevarer jeg dem for å få dem til å holde seg.
Lurte på å steke dem opp å fryse dem ned?
Hvordan går det å fryse råe kyllingfiletene(?)?

Er litt fersk som kokk så forslag mottas med takk :)


#2

lokkebiff sa for siden:

Du kan fryse dem rå, ingen problem!


#3

terry sa for siden:

Flott!
Går vel greit å steike dem opp å skjære dem i biter å ha i frysern også?
Hadde vel vært enkelt å bare ta opp å hive i gryta/panna.
Blir vel ikke blaut eller seig eller no?


#4

lokkebiff sa for siden:

DET har jeg ingen erfaring med... Men om jeg skal tenke meg til noe, er jeg redd dem kan bli tørre!? Eller...?

Nei, jeg vet ikke... Jeg bare tror....:rolleyes:


#5

Max sa for siden:

Jeg ville heller fryst dem ned rå, evnt i biter. De blir nok fort tørre dersom du steker dem før du fryser dem.


#6

Huldr sa for siden:

Jeg har fryst ned stekte kyllingfiletbiter, og det gikk helt fint. Men lurt å ikke oversteke dem, bare la dem få stekeskorpe, og så steker du dem når du tar dem opp igjen, da vil jeg tro det blir bra :).


#7

Distrea sa for siden:

Jeg steker opp for å ha ferdig når jeg lager gryter, Faktisk så steker jeg en god del kylling, bacon og sopp. Posjonerer i poser, fryser ned.
Er så greit, også slipper man denne stekinga og stekelukta HVER dag.

Godt tips til Kanutten dette :p


#8

lokkebiff sa for siden:

:lol:

Jeg synes du sa du skulle begynne å passe på henne fra mandag av?? ;)
Fniiiiiis, dere er bare sååå søte!! :love:


#9

Kanutten sa for siden:

Kanutten noterer!!! Pleier å fryse ned ferdigstekt kjøtt (unntatt bacon) i prosjonspakninger, men dette med soppen og bacon var ny!!!

Tuuuusen takk Vakkerdamen!! :klem:


#10

Kanutten sa for siden:

Distrea er den som er søt, jeg skal bare passes på :lol:


#11

Distrea sa for siden:

:D bedre føre var... enn etter snar :rolleyes:

:o


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.