Fikk litt dilla på Kylling så jeg kjøpte en økonomipakke med Kyllingfilet.
Tror det blev litt mye :)
Så hvordan oppevarer jeg dem for å få dem til å holde seg.
Lurte på å steke dem opp å fryse dem ned?
Hvordan går det å fryse råe kyllingfiletene(?)?
Er litt fersk som kokk så forslag mottas med takk :)
Flott!
Går vel greit å steike dem opp å skjære dem i biter å ha i frysern også?
Hadde vel vært enkelt å bare ta opp å hive i gryta/panna.
Blir vel ikke blaut eller seig eller no?
Jeg har fryst ned stekte kyllingfiletbiter, og det gikk helt fint. Men lurt å ikke oversteke dem, bare la dem få stekeskorpe, og så steker du dem når du tar dem opp igjen, da vil jeg tro det blir bra :).
Jeg steker opp for å ha ferdig når jeg lager gryter, Faktisk så steker jeg en god del kylling, bacon og sopp. Posjonerer i poser, fryser ned.
Er så greit, også slipper man denne stekinga og stekelukta HVER dag.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.