Har tittet litt innom forskjellige subforum og jeg ser at folk er generelt negative til ost. Hva er egentlig grunnen til dette? Er det bare noen spesielle typer ost, eller all ost generelt? Jeg spiser en del hvitost, blant annet i osteomeletten min (sen lunsj) og noen skiver (ca. 5) sammen med kjøtt til middag. Denne har 27% fett, 27% protein og 0% karbohydrater, så tenkte dette burde være optimal mat. Er det noe jeg har misforstått her?
Bare kos deg med ost så lenge du går ned i vekt.
Det er noen som må begrense inntaket av melkeprodukter for å kunne gå ned i vekt og de som går på Lindbergs begrenser fettinntaket i og med at de spiser mer karbohydrater.
Ah, du mener at de kan ha intoleranse for melkeprodukter eller noe sånt da, og at det kan ha innvirkning på dem? Da skal jeg se hvordan progresjonen har vært etter et par uker. Om den har vært treig så prøver jeg å kutte osten. Takk for tipset :)
Hadde vært kjipt å kke kunne spise ost ;( bra fett kilde!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.