Bland alt godt i mixer og la stå 15-20 minutt
Røra blir ganske "fluffy" og løs. Men de trekker seg sammen og suger til seg smør under steking. Pass på at de ikke blir brent (det smaker ikke godt :rolleyes:)
Formes som kjøttkaker og stekes i stekepanna i godt med smør,5-6 minutt på hver side , på middels varme. Uten lokk, så fuktigheten får dampe bort.
Ja stemmer, vi har også en sånn røre plate...en bølgete plastdings...
Men nå lurer vi på en ting til...gjelder både denne og mos o.l.
[b][/b] Bruker dere "stammen" på blomkålen eller brokkolien også eller bare "skrukke-knollene" liksom
[size=3][/size]
hei, blei inspirert av denne oppskriften så jeg lagde min egen versjon... ;) takk for ideen...:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.