< Tilbake til oversikten

Middagsgjest

#1

Ratata sa for siden:

Hva gjør dere om dere er borte på middag og slikt? Spiser dere hva som blir servert eller har dere med egen mat? Eller tar dere bare noe og kutter ut poteter f.eks?


#2

SusieBlues sa for siden:

Jeg lar poteter, ris, pasta ligge igjen. Noen ganger tar jeg en liten bit av det.
Hvis det er f.eks lapskaus, spiser jeg liten porsjon. Når vi skulle være hos mamma et par dager, tok jeg med hjemmelaget lavkarbobrød. Vedr kaker i bursdager, holder jeg meg helt unna, eller tar en liten bit av en hjemmelaget kake.
Stort sett prøver jeg å se det over en hel uke, har jeg spist bra lavkarbo hele uka, så spiller en sjokoladekakebit på søndag formiddag ingen rolle. Det er bare det å begrense seg


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.