< Tilbake til oversikten

Noen spm om protein, karbo, fett og laktose

#1

Linnmk sa for siden:

Blir litt satt ut helt i starten og vet liksom ikke hva jeg skal spise. Er ikke noe glad i den veiinga av mat som f.eks. på GR og sjekkingen av hvor mye karboer det er her og der...

Og så er det dette med protein og fett? Holder dere oversikt? Hvor viktig er det mettede og umettede fettet? Og hvor hovevedsaklig kommer det fra?

Og meieriprodukter? Vi bruker veldig mye laktosefrie (svenske) meieri produkter. Hovedsaklig melk, matfløte, kremfløte. Dette fordi småguttene mine og den store gutten min også ;) har laktose intoleranse. Noe som har erfaringer fra dette? Mener det er ferre karbohydrater siden det er uten laktose (= melkesukker)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.