hva bruker dere??
i det siste har eg brukt mye proteinpulver, har multipower
sin og den er veldig ok på smak, men DYR!!!!!
er det andre ting vi kan bruke istede??
eller har dere noen andre forslag til proteinpulver som ikke
er så dyre??
bruker det mest i vafler... pizza og pannekaker innimellom...
Har samme som deg. Eg har handla ganske mye sånner dyre "spesial"ting de siste to dagan, så no e gubben vrang. Hehe.
Eg har kjøpt søyaprotein, johannesbrødkjernemel, tre typa fullkornpasta, masse frukt og grønnsaker og dyrt godt kjøtt (har fylt frysern litt), dialifevara, splenda og natrena, røde linser, kruskakli, linfrø og masse sånnt. :-)
Jeg kjøpte proteinpulver i går. 1 kilo til 269 kr. Jeg ble skikkelig skuffet da jeg smakte det i går. Konsistensen var veldig tynn uansett hvordan jeg blandet den og det smakte forferdelig!! Jeg prøvde med vann og etterpå med vann. Jeg måtte bare styrte den ned... og jeg som håpte jeg kunne erstatte den med ett måltid eller to for dagen... :(
Jeg bruker nesten ikke proteinpulver. Det finnes oppskrifter her inne som er uten proteinpulver, f.eks ziggy sin pizza, MHMs frokostpannekake og vafler mener jeg at jeg har sett også. Bedre på smak synes jeg og praktisk med ingredienser man får tak i i enhver butikk.
Mhm, men veldig mangeoppskrifter har soyaprotein. Og jeg vil prøve siden jeg syns så mange av de oppskriftene uten smaker bare forskjellige varianter av eggeomeletter... :-)
eg e helt avhengig av nøytralt soyaprotein, ikke gla i bare
egge retter... vaflene mine er bedre enn vanlige syns eg :p
og pizzabunnen min er laaangt fra ille :)
har bestilt 2*750g multipower nå, like den eg, og den e jo
nesten helt uten karbo :)
bruker den som står på bakemiks boksen:
2egg, 1ss olje, 1dl vann, 1ts(++) oregano, 1/2ts salt,
2dl soyaprotein, 1ts bakepulver..
men så har eg litt hvitløk (pulver) og en god dæsj
med reven ost i :)
smøres ut på bakepapir på plata, stekes i ca 7min på
220grader før fylle has på (det man måtte like)
så stekes den 10-15min etterpå :)
iset sin er åsså god :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.