< Tilbake til oversikten

Ziggylapper med bakemiks?

#1

anneca sa for siden:

Jeg missa litt på ziggylappene i dag og deigen ble for løs. Så jeg tok opp i bakemiks. 5 ss på dobbel posjon. Og det ble veldig godt. Men er det greit?


#2

MorStine sa for siden:

Ja, det vil jeg si at er helt greit. Men husk å regne karbene. I vanlige ziggylapper er det ca 0,5 pr stk, alt etter str seff, så da må du veie bakemixen og legge til de karbene:) Blir jo uansett ikke snakk om mye...

Hva gjorde at du missa? Klappa hvittene i sammen? Det har nemlig skjedd meg når jeg ikke hadde i salt i hvittene...


#3

anneca sa for siden:

Fikk ikke vispa hviten godt nok, så den ble aldri stiv. Jeg var litt sløv. Men jeg synes resultatet ble veldig godt!


#4

MorStine sa for siden:

Skjønner. tror de fleste misser der i starten. Huske å bruke salt rett i hvitten og piske lenge nok, slik at du kan snu bollen opp ned uten at den rører seg i bollen:) Mne det er jo bra at resultatet ble bra da... Kanskje jeg skal prøve det, er vanvittig lei av ziggylappene...


#5

anneca sa for siden:

Hvis jeg klarte å regne dette riktig så ble det ca 0.3 ekstra med karber pr bit. Delte den opp i 13 biter. Brukte ca 50g bakemiks.


#6

Smula sa for siden:

Bruker bakemiks i lappene, ja.
Bakemiks og kruskakli.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.