anneca sa for siden:
Jeg missa litt på ziggylappene i dag og deigen ble for løs. Så jeg tok opp i bakemiks. 5 ss på dobbel posjon. Og det ble veldig godt. Men er det greit?
anneca sa for siden:
Jeg missa litt på ziggylappene i dag og deigen ble for løs. Så jeg tok opp i bakemiks. 5 ss på dobbel posjon. Og det ble veldig godt. Men er det greit?
MorStine sa for siden:
Ja, det vil jeg si at er helt greit. Men husk å regne karbene. I vanlige ziggylapper er det ca 0,5 pr stk, alt etter str seff, så da må du veie bakemixen og legge til de karbene:) Blir jo uansett ikke snakk om mye...
Hva gjorde at du missa? Klappa hvittene i sammen? Det har nemlig skjedd meg når jeg ikke hadde i salt i hvittene...
anneca sa for siden:
Fikk ikke vispa hviten godt nok, så den ble aldri stiv. Jeg var litt sløv. Men jeg synes resultatet ble veldig godt!
MorStine sa for siden:
Skjønner. tror de fleste misser der i starten. Huske å bruke salt rett i hvitten og piske lenge nok, slik at du kan snu bollen opp ned uten at den rører seg i bollen:) Mne det er jo bra at resultatet ble bra da... Kanskje jeg skal prøve det, er vanvittig lei av ziggylappene...
anneca sa for siden:
Hvis jeg klarte å regne dette riktig så ble det ca 0.3 ekstra med karber pr bit. Delte den opp i 13 biter. Brukte ca 50g bakemiks.
Smula sa for siden:
Bruker bakemiks i lappene, ja.
Bakemiks og kruskakli.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.