< Tilbake til oversikten

Brød spørsmål

#1

terry sa for siden:

Lurte på noe ang. brød. Jeg bruker Lollypops kjempegode brød. Men jeg har også ziggylapper i fryseren.
Konsistensen på ziggylappene er jo ganske forskjellig fra L-brødet.
Jeg bruker den grove oppskriften med kruskakli og sesamfrø (og litt knuste linfrø).

Så jeg lurte på om det lar seg gjøre å bruke oppskriften på zigglappene å lage brød av?
Hva bør man eventuelt endre på?
Hvordan vil det gå med osten når den blir stående så lenge i stekovn?


#2

Smula sa for siden:

Det tror jeg ingen har forsøkt, så da er det opp til deg å være forsøkskanin. Den første tanken som slår meg er at et slikt brød må isåfall stekes noe så inn i granskauen lenge.
Vanlige lapper må jo steke 20-25 minutter og de er jo flate.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.