..høres fristendes ut!
Jeg har søkt litt rundt i forumet for å finne en oppskrift, men finner ingen KONKRET, bare litt sånn snikk/snakk rundt omkring :D
Fant også en plass hvor det var henvist til Isets ostechips, men fant ikke dette i søkemotoren.
Noen snakker om å kutte osten opp i terninger,mens andre snakker om tynne skiver :confused:
Noen som har en oppskrift på dette for "dummies" ? ;)
Obs: grader på stekeovnen og hvor lenge er også viktig :D
Høvle osteskiver, del dem i 2-3 biter og legg dem på en papirkledd stekeplate. Dryss over det krydderet du liker, men vær litt forsiktig med salt siden osten jo er litt salt. Stek dem på 200 grader til de er blitt LITT brune i kantene og boblete. Ta dem ut og la dem ligge på platen i ca et minutt så de er litt fastere. Når du kan ta dem opp med en stekespade uten at de "ramler sammen", legg dem på en tallerken eller en rist til de er helt sprø. De blir skikkelig chipsaktige, knasende sprø. Smaker kjempegodt.
:)
Hvilken ost er det dere bruker?
Prøvde dem her om dagen men jeg syns ikke de blev noe særlig. Men jeg brukte en billig coop ost så kanskje det har noe med det å gjøre.
Må kanskje krydre godt på begge sidene også?
Jeg har brukt billig ost fra coop og vanlig norvegia, de blir like gode..
Skjærer de tynne og har paprika, pepper og chili krydder på... Litt forskjellig..
Har og tatt de over på rist med engang, kjempegode og sprø. Men de må stekes til de bobler skikkelig...
Kanskje mine ble stekt for lenge?
Æsj helt grusomme greier, men svigermor og mannen spiste de opp da, så kanskje det bare er meg :D
Sikkelig ekkelt og vondt var det.
Okei, jeg liker ikke lettosten, brukte kun det da jeg hadde anorexi for 10 år siden. Levde på ett ostesmørbrød med lettost om dagen. Så smeltet lettost bringre de drittminnene tilbake;) Får trøkke i meg fetosten;)
Hei
Lettost er best! fordi den tørker greit opp uten å bli svidd. (Dog -pass på) Fet ost egner seg dårligere.
Jeg bruker synnøve finden lettost skivet, kutter opp i 4 og steker med krydder.
Vennlig Hilsen
Torkil
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.