De par siste dagene har jeg vært sjeleglad for en ny frokost og lunsj jeg har "oppdaget", der jeg til og med slapp all den steikinga og brasinga, nemlig egg, reker og laks med litt paprika og majones til. Nydelig godt!!! Dette har jeg spist med god samvittighet og tenkt at dette måtte være den perfekte ketolysematen. Leste litt på pakken til laksen og så at den inneholdt sukker, men det er ikke noe innholdsdeklerasjon på pakken!!!! :confused: Hvordan er det da å spise røykalaks når man er på ketolyse?
På matvaretabellen står det at røkelaks har 0 karber, ergo kan du nyte den med god samvittighet;)
Gravlaks har derimot 2,8 karber, godt jeg ikke liker det...
Finnes røykalaks som er sukkersalta før røyking og de som ikke er det.
Lofotens røkte ørret har ikke sukker, mener jeg... Men det står som regel på pakken når de er tilsatt farin. Har selv sukkersalta laks og vet hvor mye sukker JEG brukte og unngår derfor den med sukker i nå som jeg kjører lavkarbo.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.