< Tilbake til oversikten

Kjempelett sjokolademousse!

#1

Bee sa for siden:

Vi hadde besøk av svigers til kaffe i dag, og jeg laga en mousse som kaffegodt. :lol:

4 egg
2 plater sukkerfri mørk sjokolade
1/2 dl kaffe
2 dl kremfløte.

Smelt sjokoladen sammen med kaffen på svak varme.

Visp eggene til eggedosis. (her kan du tilsette splenda eller annet søtstoff, men jeg synes sjokoladen fra sukkerfritt.com er så himla søt at jeg droppa det.)

Visp fløten til krem.

Bland sjokoladeblandingen godt med eggedosisen og vend kremen i blandinga.

Ha i serveringsform/skål og la stå i kjøleskap i minst 2 timer før servering.

Kjempegodt!!! :sikle:


#2

Lilly sa for siden:

OMG! Det hørtes digg ut ja!



#4

Trixie sa for siden:

Holder moussen seg til dagen etterpå? :)


#5

Bee sa for siden:

Så lenge den står kaldt, så går det bra!

Og pass på å ikke rør sjokoladeblandingen så hardt sammen med kremen. Det skal liksom ikke være helt blanda hvis du skjønner. :rolleyes:


#6

Trixie sa for siden:

Ok, kaldt.
Stripete? :)


#7

Bee sa for siden:

Ja, du kan nesten si det sånn. ;)


#8

Millsi sa for siden:

Men i den sjokoladen er det jo MASSE karber :p Eller linkk til en annen...Gikk inn på linken over her ;)


#9

Bee sa for siden:

Nei, de har bare ikke trukket fra sukkeralkoholer på forpakningen sin.


#10

Evita sa for siden:

Hvordan regner man da ut hvor mange sukkeralkoholer/karbohydrater det er i en plate?


#11

Safir sa for siden:

Det lurer jeg og på :)


#12

Bee sa for siden:

Det skal egentlig stå på næringsinnhold på platen, men på sukkerfritt.com sine gjør det ikke det. Fikk en mail fra de med næringsinnholdet i de forskjellige typene en gang.

Den mailen ligger her på forumet et sted.


#13

Millsi sa for siden:

Kan u ikke lme det inn her,bee?



#15

Millsi sa for siden:

:o Takk,snupps!


#16

shallow sa for siden:

Moussen gjorde suksess hjemme hos oss. Brukte Freia 86% sjokolade.


#17

Veggpryd sa for siden:

En halv kartong (den lille) kremfløte
Tre ruter 87% sjokolade

Smelt sjokoladen og pisk kremen - bland. Sett i kjøleskapet.
Voila! Sjokolademousse. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.