Visp eggene til eggedosis. (her kan du tilsette splenda eller annet søtstoff, men jeg synes sjokoladen fra sukkerfritt.com er så himla søt at jeg droppa det.)
Visp fløten til krem.
Bland sjokoladeblandingen godt med eggedosisen og vend kremen i blandinga.
Ha i serveringsform/skål og la stå i kjøleskap i minst 2 timer før servering.
Det skal egentlig stå på næringsinnhold på platen, men på sukkerfritt.com sine gjør det ikke det. Fikk en mail fra de med næringsinnholdet i de forskjellige typene en gang.
En halv kartong (den lille) kremfløte
Tre ruter 87% sjokolade
Smelt sjokoladen og pisk kremen - bland. Sett i kjøleskapet.
Voila! Sjokolademousse. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.