Her tenkte jeg vi kunna samle oppskrifter som kun ikkeholder oppskrifter man får kjøpr på vanlig matbutikker. Så er det enklere å finne frem for oss som ikke vil bruke penger på soyaprotein osv.
Er det OK??? Det må da være flere enn meg som tenker slik?
Det er jo ikke det billigste kostholdet man kan ha når man kutter ut poteter og ris og slik osv.
Jeg kan starte med to smoothier jeg ELSKER
Skogsbærsmoothie
2 egg
litt splenda
en 0,1% youplait naturell eller skogsbær
1,5 dl frossne bær
en ts olje
Moses i smoothiesmaker eller lignende, og drikkes med noen nøtter ved siden av.
Eplesmoothie
2 egg
en 0,1% youplait naturell eller med eple og pære
et lite skrellt eple
en ts olje
Noen frosne bær eller vannisbiter
Moses i smoothiesmaker eller lignende, og dikkes med noen nøtter ved siden av.
Haha. SAMLE-tråd. Litt morsom den dær. Kanskje noen kan endre det?
Og dere andre får bare legge inn oppskrifter?
Klipp og lim eller lag link til andre tråder.
I bx tunfisk i vann (hell av vannet)
1 fedd hvitløk presset (kan fint bruke krydder)
2 skiver sylteagurk finhakket
2 ts finhakket løk (kan sløyfes)
salt og pepper
blandes i like deler majones og rømme til passe røre :D
-greit å ha på skiva en travel morgen, eller bare å ta en skje av når nøden er størst...
to hardkokte egg
Litt purre finhakket
bogskinke i terninger ca 100 gram
Ekte Majones så det blir en jevn blanding.
Bland gjerne inn litt revet ost for variasjon.
Kylling og Scampi
250g rå scampi pilles og renses, legges i marinade av 1 ts chilipasta og litt oliven olje eller raps olje. la dem ligge en halv times tid. denne marinaden kan gjøres sterkere eller mildere med å regulere chilipastaen.
2 kyllingbryster skjæres i biter, krydres med nykvernet sort pepper og stekes til den plir hvite på utsiden, ta dem av panna og la dem hvile til dem skal tilbake i panna .(jeg steker i litt meierismør)
Så stekes scampi til dem akkurat har blitt røde ta med all marinaden nå, ta dem av panna og la dem også hvile. Pass på at det ikke blir for mye olje igjen i panna, da vil sausen skille seg. Så koker du ut panna med 1 boks hakkede tomater, la det surre litt i panna før du tilsetter bortimot 1pk fløte. Når det har fått surre litt på svak varme tilsetter du kyllingen og lar det surre et noen minutter tilkyllingen er ferdig kokt. Ha så i scampien og la den bli varm. FERDIG
Det hender jeg tar i litt hakkede soltørka tomater for litt ekstra god smak.
Denne kan du spise som den er eller med litt grønnsaker ved siden av.
For dem som ikke er på diett, passer det veldig godt med pasta vedsiden av.
Krydre med salt og pepper.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.