< Tilbake til oversikten

Trenger hjelp med lettsaltet torskefilèt

#1

Elanessë sa for siden:

Nå skal jeg ha fisk til middag, som jeg ikke har hatt på... eeh... en evighet siden. Hva skal jeg ha til??

På pakken står det hvordan jeg kan tilberede den i ovn og sånn, men så står det "krydre". Hva slags krydder er det snakk om da?

Og ja, trenger tips om hva som kan være til! Potet er vel utelukket :p


#2

BiB sa for siden:

Jeg bytter potet ut med brokkoli til nesten alle typer mat, det er også svært godt til fisk :ja: Er hjemme med sykt barn i dag og slumpa til å se kokkelise på nrk. I dag hadde hun salt torsk med egge- og baconsmør som middagstips ;) Skjær bacon i terninger, stek lysebrunt i SMØR, tilsett hardkokte egg i små biter (del på både langs og på tvers i eggedeleren). Hun tilsatte også litt frisk strimla basilikum i dette.

Jeg synes både persille, pesto og gressløk er godt til fisk.
God middag!!


#3

LilleRosin sa for siden:

Dette hørtes fantastisk godt ut!!


#4

BiB sa for siden:

:ja: :sikle: det så sinnsykt godt ut også! SKal prøv det sjøl i morgen :spent:


#5

Elanessë sa for siden:

Ååh brokkoli og bacon var utrolig gode idèer! Tusen takk :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.