musikeren sa for siden:
Hei!
Trenger å gå ned noen kilo. Har tenkt og fundert litt og kommet fram til en ukesmeny jeg tror kanskje er ålreit. Vil gjerne ha synspunkter på hva dere synes om den. Har tenkt å bruke den i første omgang i fire uker. Trener litt også.
Here goes:
Mandag:
Frokost 150 g ost, skinke og rømme. Med salat.
Lunch ½ kyllinglår med salat og remulade.
Mellommåltid ½ kyllinglår med salat og remulade.
Middag Smoothie og 150 g Biff Stroganoff med salat og rømme.
Kvelds 75 g Biff Stroganoff med salat og rømme.
Tirsdag:
Frokost 150 g Biff Stroganoff med salat og rømme.
Lunch 100 g krepsehale med salat og dressing.
Mellommåltid 100 g krepsehale med salat og dressing.
Middag Smoothie og 150 g Dolmio kjøttsaus og ost. Med salat
og dressing.
Kvelds 75 g Dolmio kjøttsaus og ost. Med salat og dressing.
Onsdag:
Frokost 150 g Dolmio kjøttsaus og ost. Med salat og dressing.
Lunch 150 g ost, skinke, pepperoni med salat og dressing.
Mellommåltid 150 g ost, skinke, pepperoni med salat og dressing.
Middag Smoothie og 150 g stekt fisk og løk og remulade. Med raspa gulrot.
Kvelds 75 g stekt fisk, løk og remulade. Med raspa gulrot.
Torsdag:
Frokost 150 g stekt fisk, løk og remulade. Med raspa gulrot.
Lunch ½ kyllinglår med salat og remulade.
Mellommåltid ½ kyllinglår med salat og remulade.
Middag Smoothie og 150 g kotelett med bearnaise, stekt løk og sjampinjong. Salat.
Kvelds 75 g kotelett med bearnaise, stekt løk og sjampinjong. Salat.
Fredag:
Frokost 150 g kotelett med bearnaise, stekt løk og sjampinjong. Salat.
Lunch 150 g ost, skinke, pepperoni med salat og dressing.
Mellommåltid 150 g ost, skinke, pepperoni med salat og dressing.
Middag Smoothie og 150 g kyllinggryte(kylling, rømme, sopp, paprika, løk, bacon)
Kvelds 75 g kyllinggryte.
Lørdag:
Frokost 150 g kyllinggryte.
Lunch 150 g chilligryte med rømme og salat.
Middag 150 g chilligryte med rømme og salat.
Kvelds 150 g biff, bearnaise, sopp, løk. Rømme og salat.
Søndag:
Frokost 150 g egg og bacon. Rømme.
Lunch 150 g chilligryte med rømme og salat.
Middag Smoothie og 150 g stekt fisk med løk og remulade. Raspa gulrot.
Kvelds 75 g stekt fisk med løk og remulade. Raspa gulrot.