< Tilbake til oversikten

Hvetemel og bakemiks

#1

Ludviginne sa for siden:

Hvordan er det å erstatte bakemiks i en oppskrift som inneholder hvetemel? Jeg har en oppskrift på Jarlsbergpai. Den inneholder smør, egg fløte og ost, men også hvetemel. Kan legge den ut, men vil ikke "narre" noen dersom hvetemel ikke kan erstattes. Hvor skal jeg evt legge den ut? Under middag? (Har brukt den som tilbehør til bl.a. spekemat selv)


#2

cilemora sa for siden:

er ikke så enkelt at man bare kan erstatte mel, desverre..
men du kan jo prøve deg fram, bruke bakemiks og kanskje
litt fiberhusk eller johanneskjernemel, eller noe sånn....

oppskrifta kan du vel legge under lunsj, bakst eller noe :)
eller her om du er ute etter tips og forslag til å gjøre den
ketolysevenlig :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.