Har når godt på "verdens beste " slankekur i 7 uker, og har tatt
av 6 kg. Kjempekry av megselv !!
Har prøvd utallige forskjellige kurer, og har mislykkes med de
fleste etter en stund. Har alltid hatt mest lyst på de matvarene
som har vært "forbudt" .
Men på ketolyse-kuren har jeg funnet meg til rette, og føler ikke
at jeg forsaker noe i det hele tatt. Poter,ris, pasta og hvetemel kan jeg
fint klare meg uten. Baker soyabrød og knekkebrød.
Til og med lørdags-kosen kan jeg spise ! Sjokolade uten KH, Bacon Gull,
Sukkerfri gele m/kremfløte, nøtter... Livet på slankekur er jo HERLIG!!!!!
Vil takke alle som bruker dette forum: Tusen takk for alle de gode tipsene
en kan lese om her. Har lært så utrolig mye av dere.
Jeg står på videre og ønsker dere alle lykke til videre med vekt-nedgangen.
Sjokolade uten KH, da spiser jeg Anthon Berg, Sugarfree, her er det
3 KH pr 100 gr. En plate veier 45 gr, så da blir det 1,35 KH i hele plata.
( var vel litt feil å si helt uten KH ! ) OBS; inneholder maltitol, som noen
reagerer på med vondt i magen.
Les mitt innlegg om sjokolade og maltitol.
Hmmm.. sitter her nå og er så utrolig sugen på sjokolade... har en anton berg sugar free foran meg, men det står da visserlig 46KH pr 100 gram... og jeg har SÅÅÅÅ lyst på sjokolade!!! ER det "snille" karbohydrater da??
Hvor mye ble det uten sukkeralkoholer? Jeg synes den cavalier var rimelig stor i størrelsen i forhold til Anton Berg sin, og jeg er ustoppelig når jeg først begynner :D
den inneholder 46 % totalt og 43 av dem er maltitol, som jeg googlet og fant ut ikke er så ille... Vet ikke helt hva det betyr da... Er ganske ny på ketoseting og er ikke flink til å regne ut sånne greier... Hva betyr det egentlig?? Hva ser man etter når man skal regne ut slikt noe?
Maltitol er et søtningsstoff laga av mais, så vidt jeg vet, det går ufordøyd gjennom av kroppen, og påvirker ikke blodsukkeret. Men det kan forårsake ubehag i magen, i form av gass og diaré, og for flere kan det stoppe opp vektnedgangen. Mange tåler rett og slett ikke kunstig søtning. En annen fare er at man opplever søtsug og "kunstig" sult. (At man blir fysen.)
De tre resterende karboene er rett og slett det du finner naturlig i kakao :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.