Noen som har smakt den og synes den er verdt å bake??
Ser at det ikke skal være noe søtstoff i, og siden jeg ikke skal ha det denne uken (for å se om vannet kan komme ut av kroppen) lurte jeg på om jeg skulle lage den. Noen som har dårlig erfaring med at vekta stopper opp pga den, eller andre ting??
Den ser så himla god ut og jeg ELSKER krydderkake :sikle:
Jeg syns ikke den var god. Men en og en liten bit med MASSE "gulrotkakefyll" (søtstoff med philiadelfiaost) smakte det litt godt:o men nå skal du ikke ha søtstoff da ..
En dæsj søtning kan vel ikke skade :rodme:
Skal lage en formkake nå, så får vi se hvordan den blir.
Men hvor mye søtning skal jeg ca ha i da??
Et par ss??
Jeg har prøvd oppskriften og jeg likte den :D Lagde den i muffinsformer og hadde philadelfia og søtning på toppen. Skal prøve sjokoladekaken neste gang :)
Jeg må prøve en gang, men tror jeg venter til helga. Hvis det er best med litt søting i, har jeg lovet meg selv og holde meg unna det denne uken.
men da har jeg noe å glede (?) meg til, til helga da...
Takk for tilbakemeldinger
Det var dessverre ingen som likte den her heller. Jo, eldste sønnen min likte dem.... De luktet veldig godt, men smaken var som krydder i fast form på en måte...
Det kan hende de blir gode med noe sukkererstatning i...
Det er voldsomt med egg i Z`s krydderkake, ble dyr og synes ikke den smakte noe behagelig... Men det er jo som sagt smak og behag det altså:) Men du har ikke prøvd denne her da?
Veldig mye mindre egg, og var mere krydderkake-aktig kanskje? Du har kanskje allerede sett dennne, men ville bare nevne det allikevel TILFELLE du ikke har sett den, siden du også eeeeeelsket krydderkake:) (uhummmmm...:sikle:) Vet du ikke skulle ha søtstoff, men regnet med at du kanskje var ferdig med den uken uten søtstoff nå. :)
GENIALT!!! Denne må prøves. fikk aldri rotet meg til å lage ziggy sin,for det fristet ike særlig med alt det egge greiene. Men denne høres jo suveren ut :sikle:
Blir julesnaksen i år.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.