< Tilbake til oversikten

God elg!

#1

Chubby`s wife sa for siden:

Skar elgmørbrad i tykke skiver og banket de ut til snitzel-størrelse. Smørte utover meierismør og krydret med hvitløkpepper og salt. Strødde over reven ost og rullet sammen. Utenpå rullet jeg på to skiver bacon, og for å holde det hele sammen brukte jeg slike trespidd, vet dere...?

Stekte overflaten kjapt i panna, og slengte de siden inn i ovnen på 180 c varmluft i ca 10 min. Tiden avhenger av str på "pølsene", mine var ca 5 cm tykke og 10 cm lange. (Da er de litt rosa)

Enjoy!:D


#2

Nannah sa for siden:

mmmm det lød godt ja! Sikkle


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.