< Tilbake til oversikten

Rødvin eller hvitvin

#1

Lilly sa for siden:

Jeg skal ut med jobben i morgen, og da blir det garantert et par glass vin. Anbefales rødvin eller hvitvin?

Jeg ser på den Marquésen jeg har hjemme, så står det 2,0 g/lt sukker og på en hvitvin jeg har fått anbefalt er det 3,8 g/lt.

Er det generellt slik at rødvin er bedre for oss som går på ketolyse?


#2

Nille sa for siden:

Ta marquesen du, en rødvin er uansett bedre enn en søt hvitvin. Men tørr hvitvin har like lite sukker !


#3

Safir sa for siden:

Har rødvin generelt lite karber?

Jeg og mannen skal ut og kose oss i helgen (barnefri), så da må jeg og finne ut hva jeg kan drikke :)


#4

Lilly sa for siden:

Den hvitvinen jeg (les: Safir) har fått anbefalt, Domaine Tariquet, er den som har 3,8 g/lt. Men uansett, jeg er mer glad i rødvin enn hvitvin, så valget er jo da enkelt. :D

Men jeg ser den andre Safir fikk anbefalt, Pommier Petit Chablis, kun har 1,0 g/lt.

Men liker jeg tørr hvitvin da tro? Tariqueten vet jeg at jeg liker, for den har jeg smakt av Safir, men den hadde jo "masse" sukker i seg.

Jeg lurer også på om rødvin generelt har lite karber. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.