tenker litt fram i tid nå da, vil kunne spise "det eg vil" i
jula, for mat er endel av juletradisjonen for meg...
mener ikke da at eg skal hive innpå med sukker, hvete,
potet, pasta osv, men vil kunne spise litt "mere" enn nå.
Lurer da på hvordan eg skal gjøre det?? hvor høyt i karber
kan eg gå?? og er det veldig dumt å ta noen uker "pause"
også fortsette ketolysekuren etterpå??
til jul har eg gått ca 3,5mnd på ketolyse....
setter pris på alle innspill her :)
vet det enda er en stund til, men vil være godt forberedt
og prøve ut litt oppskrifter sånn at eg kan kose meg mest
mulig (lavkarbo) i jula :)
Her har du funnet en god vei på egenhånd syns jeg. Lage noe du kan kose deg med som er mest mulig lavkarbo :) Ikke hive inn på med sukker og poteter ;)
:)
men burde eg øke karboene over tid eller spiller det ikke
så stor rolle når eg uansett bli å holde meg så lavt som
mulig?? ser for meg at eg uten problem skal klare å holde
meg under 50g om dagen, blir å bake noe lavkarbo kaker
og sånn, men ikke gomle det døgne rundt...
men er mest at eg vil kunne kose meg litt når dem andre
gjør det... sukker og hvete har eg ikke smakt på over 2år
no, så det er ikke noe problem å holde seg unna :)
leste litt inne på OE og så at dem bruker bokhvete, er dette
noe som kan brukes på lavkarbo, noen som vet??
Jula 2006 hadde jeg holdt på med lavkarbo i 7 uker. Var så usikke rpå hva jeg skulle gjøre. Endte med å kjøpe flg Cavailier-produkter: 2 små enheter med marsipan, noen sjokolader (med og uten fyll), 1 pakke med kanalkjeks. I tillegg lagde jeg multekrem søta med Splenda, og tillot meg selv 1 krumkake julaften, 1. juledag og nyttårsaften. I tillegg spsite jeg 2 kranskekakestenger i løpet av jula om jeg huske rett. Min store utskeielse var Polarbrød Extrem, 1/2 skive til frokost. I år skla jeg forsøke Hildeborgs brød eller annen brøderstatning. Jeg spiste innenfor lovlig antall karber alle dager, så det betyr at spiste jeg krumkake med multekrem droppa jeg alle andre karber den dagen. Bare multekrem er ikke så mye karber som med krumkake. I tillegg kjøpte jeg gløggrydder på apoteket og lagd egløgg på sukkerfri bringebærsaft.
Synes det virker som du selv har en god plan og iom at du planlegger dette i lang tid i forveien tror jeg det blir så bra atte... Du skal vel ikke proppe i deg hele desember, det er vel bare sleve julaften og kanskje dagene rundt det blir litt ekstra. Tror det kommer til å gå helt fint!
Jeg kommer til å øke karbene litt akkurat juledagene.
Ikke bruke så mye på søtt, men mest på mat. Poteter er det ikke noe problem å kutte, men jeg vil ha litt medisterpølser og surkål.
Og satse på karbovennlige søtsak-erstatninger.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.