Det er jo ikke snakk om melk her, men rømme og krem.
Og det er greit i moderate mengder. (Ikke krem med sukker selvfølgelig:p)
Noen reagerer på det med å ikke gå ned, men for meg har det gått helt greit
På forsiden av dette forumet står det et matvaretabell, sjekk den. Ingen av de matvarene du nevner har veldig mye karber, så vidt jeg vet. Bruker både fløte, rømme og CH ganske mye selv jeg, men noen kan få vektstagnasjon av det.
Og så standardspørsmålet:
Har du boka? Det meste du lurer på står i den, slik at den bør absolutt anskaffes.
Hei hei..
Noen ganger når jeg er helt fysen på noe godt lager jeg meg litt krem av kremfløte og splenda.. Orker ikke å spise så mye.. Ellers bruker jeg en del kremfløte og seter-rømme da jeg sliter noen dager med å få i meg nok fett. Men som Gerd sier: Husk å telle karbene!!!
Lager også dressingen jeg bruker med rømme og majones som basis.. en digresjon ble visst det.. jaja:D
Bruker fløte, seterrømme, creme fraishe, cottagecheese og meierismør hver dag i moderate mengder. Ikke velg lettprodukter, det er mye mer karber i det.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.