Hei alle:)
Dette må vel være rette forum for mitt spørsmål.
Jeg lager en saus til en kyllingrett med bl.a. kraft, østers-saus (litt mel, FY:mad:) og fløte. Enkelte ganger har sausen blitt knuppete, fløten skiller seg ut på en måte. Smaker like godt, men ser ikke så lekkert ut.
Jeg husker ikke om det er når jeg har brukt kremfløte eller om det er når jeg har brukt matfløte dette skjer. Men jeg vet at jeg ett eller annet sted, en eller annen gang:D har lest at en av disse kremsortene har lettere for å skille seg enn den andre. Har noen ett svar blir jeg glad, skal servere gjester til lørdag:smile:.
i den sausen jeg lagde var det fløte og smør og sånn grønt som skal vrære i barnaise :o Sausen blir god den... men den putret nok for mye, kanskje den ikke skal koke i det hele tatt :rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.