< Tilbake til oversikten

Jeg spiste en Yoplait 0.1%

#1

VioLETTa sa for siden:

Jeg spiste en Yoplait 0.1% som inneholdt ca 6 karbernå til kvelden, fordi jeg oppdaget at jeg har spist alt for lite karber i dag, kanskje bare 3.
Er det dumt å slenge i seg så mange på en gang?
Hadde ikke noe grønnsaker å spe på med.

(mmmm det var utrolig deilig!!!!!):rolleyes:


#2

Millsi sa for siden:

Hmm..må man spise karber? Trodde man skulle holde seg unna de jeg.. Men jeg er ikke klok på dette enda. Har ikke fått boken engang!


#3

Gerd sa for siden:

Yoplait er vel ikke det aller værste. Men det er ikke ketolysemat. Pga. melkesukkeret (mener jeg)

Ja vi skal ha 15-20 karber pr. dag. Fortrinnsvis fra grønnsaker som vokster over jorden :)


#4

Millsi sa for siden:

Er ikke flink nok enda til å regner karber jeg.. har ikke printer og husker ikke ting i hodet.

Til middag i dag spiste jeg kyllingfilet stekt i margarin,kokt blomkål og cottage cheese. Er det lov?


#5

Gerd sa for siden:

Jepp :) Det eneste jeg ville bytta ut var margarin. Bruk meierismør i stedet :ja:

Karbene regner jeg med kjøkkenvekt, kalkis og papir:

Eks:

Blomkål 2,9 karber pr 100 gram
Jeg spiser 80 gram
Regner slik
2,9 deler på 100 = 0,029 ganger 80 = 2,32

Det går seg til etterhvert. :)


#6

Millsi sa for siden:

Takk for svar!!


#7

BiB sa for siden:

... og en enda raskere måte å regne på er antall karber x antall 100 gram. Eks med utgangspunkt i tallene til Gerd: 2,9x0,8=2,32

Lykke til, det er ganske lett å få dette i fingrene og ta det på øyemål :ja: men ikke fall for fristelsen til å slumse så mye at dere går ut av ketose.

Beste hilsen BiB


#8

VioLETTa sa for siden:

Vakke så mange svar til MEG her da men......

Det går seg vel til.


#9

Gerd sa for siden:

Jeg svarte på spørsmålet ditt om Yoplait:

:)


#10

SusieBlues sa for siden:

Yoplait 0,1% inneholder modifisert stivelse = transfett:eek:

Alltid når jeg tror jeg har funnet et bra produkt, så har de tilsatt noe teit
:mad:


#11

Kula sa for siden:

Stivelse (og dermed modifisert stivelse) er ikke det samme som fett (og dermed heller ikke transfett).


#12

SusieBlues sa for siden:

Her var jeg litt vel kjapt ute med er lik-tegnet mitt. :o
Det er bare det at både transfett og "modifisert stivelse" får opp varsellampene hos meg etter å ha lest om farene ved karbo-kosthold.:eek:

www.matoghelse.no/s-80.309659-48919.html
[font=Times New Roman][/font]
Her er link til en artikkel i Mat og Helse om yoghurt..
[font=Times New Roman][/font]


#13

VioLETTa sa for siden:

Jeg vet så lite om transfett og modifisert stivelse.
Eller ingenting for å være ærlig.
Står det om det i ketolyseboken? Jeg har ikke lest hele enda.:D

Er det transfett i Yoplait?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.