Hjørdis sa for siden:
Tunfisk (eller kyllingfileer)
med ostelokk
[b][/b]
For 2 personer
[i][/i]
· 2 fine tunfiskbiffer
· 2-3 paprika i forskjellig farge
· 2 løk
· 6-8 sjampinjonger
· 1 boks hakkede tomater
· 2 dl. vanlig kokt buljong
· 2 hvitløkskløfter
· 1/4 dl. hvitvinseddik
· Masse Strøost
[b][/b]
Krydder: Provencekrydder, havsalt, pepper.
Slik gjør du:
Smør en ildfast form med mye olivenolje eller meierismør.
Skjær paprika i strimler, sopp i skiver og løk i smale båter. Legg alt blandet i formen. Legg tunfiskbiffene oppå. Slå over buljong og strø i krydder etter smak. Hell i hakkede tomater og risle over hvitvinseddik. I ovnen i 1/2 time m.lokk v. 225 gr C. Ta ut formen og strø over mye strøost og evnt. mere krydder. Inn i ovnen igjen i 1/4 t. uten lokk. Du kan godt lage den "kremet" om det passer bedre til slankefilosofien:-) mao bytt ut en del av bujongen med kremfløte. Ikke vær redd for å krydre!!!
Liker ikke tunfisk? Like godt med kyllingfileer:D
Lykke til:)